Ginekologiskas operacijas

LAbdien! Miljas sievietes, varbut kadam ir pieredze (nedo Dievs) taisit ginekologiskas operacijas - miomektomijas, cistas, miomas opereshana sievietem "interesanta vecuma" - kritiska :) Ka jutisieties un kut labak neiet vispar ?KAut, ka kuram veiksies. Kuram patik dzemdet JUrmala, kuraam - nepaveicas ,un ta talak...MAn drusku bail - menesreizes ir, bet it ka jaopere. Kas bus talak, kad nebus tik svatrigus organus - ka jutishos ka sieviete ? Un kura slimnica vispat labak griezties?

L Lapsa 23.09.2010

Atbildes (2)

M mellene 24.09.2010

Nesaprotami uzrakstīts.

D Dīdī 27.09.2010

Cik sapratu jūs jautājam par miomas operāciju. Tad nu labāk ir vispār neoperēt bet likt hormonālo spirāli,jo ir pieredze rados ka tā ļoti labi palīdz. Bet katrā gadījumā tas ir jāapspriež ar ārstu. Man radiniecei to ieteica Dr. Pudze Valmierā.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes