"Dzīvokļu Birojs" IK

Vai kāds ir īrējis dzīvokli "Dzīvokļu Birojs" IK palīdzību? Vai tie nav krāpnieki? Būšu pateicīga par informāciju.

K Kristiana 21.07.2009

Atbildes (14)

J Jenks 22.07.2009

Latvijaa paslaik ir loti loti loti loti daudz krapnieku firmas. Neriskee ar savu naudu!!

A A 22.07.2009

Tagad ir desmiti tukstosi tuksu dzivoklu,maju un jaunu stoiku,pabeigtu.Īres tirgū izīrētāju ir 10reiz vairāk kā īrnieku!!!Tagad viss otrādi,saimniekiem ienākumi kritušies,nodkļi cēlušies,pilsētās daudzi,kas īrēja,tagad aizbraukuši uz laukiem atpakaļ.
ATRADISI PATS AR SLUDINAJUMIEM ATRI VIEN!!!NAFIG MAKSAT STARPNIEKIEM,TAGAD ĪRNIEKU IR MAZ,IZĪRĒTĀJU DAUDZ.

M may 25.07.2009

Pati arī meklēju dzīvokli šobrīd, un trāpīt pa tiešo uz saimnieku ir ļoooooti ļoooti grūti, mākleri visu ir pārķēruši.. ;(
Šonedēļ arī noslēdzu līgumu ar Dzīvokļu Birojs. Pagaidām sūdzību nav. Visi tel.nr. un adreses ir īstas. Domāju, ka viniem var uzticēties. Veiksmi!

A Anastasija 21.08.2009

Neiesaku meklet dzivokli ar šo firmas palidzību, jo samaksāju 40 latus, jūs parakstat līgumu kura ir rakstīts ka jums nav nekādu tiesību un pretenzījas viņi arī nepieņiem. Par šo naudu man iedēva 2 adreses(numurus), vienu centra, otro zepchika, centra dzivokli sieviete man apsolīja paradīt so dzivokli, es zvaniju viņai divas dienas ik pēc stundas, tā arī šo dzivokli neieraudzaēju, bet zeppniekkalnā pacēla telefonu sieviete, sarunajam paskatīties un viņa izslēdza telefonu! Labak meklējiet paši~:{ vienkarši izmetu 40 latus. Laikam viņi paši tu sēž un atbild uz jūsu zvaniem, bet nekādu zdivokļu viņiem NAV!

E evita 27.08.2009

Godīgi sakot, nav pilnīgi nekādas uzticības šim kantorim, jo pati jau kādu laiciņu meklēju dzīvokli un ir nācies saskārties ar šo firmu...Bija gadījums, ka šie bija ielikuši sludinājumu, ka izzīrē dzīvokli mājā, kurā pašlaik dzīvoju. Tā kā dzīvoju tur jau kādu laiciņu un savus kaimiņus zinu, tad nolēmu apvaicāties vai tiešām kāds grasās izīrēt dzīvokli, bet no visiem tikai saņēmu negatīvu atbildi. Tad nu zvanīju atkal uz šo firmu un sāku izprašņāt tiešāk, piemēram, kurā korpusā atrosās tas dzīvoklis utt. Saņēmu atbildi, ka pašlaik viņa (tit kā māklere) braucot pie stūres un nevarot uzreiz atbildēt, teica, lai pārzvanot pēc 10 min. Kad atkal zvanīju, numurs bija izslēgts. Tā nu nolēmu pat tālāk nerunāt ar šo firmu, kad zvanot par kādu sludinājumu, uzzinu ka tās ir IK "Dzīvokļu birojs".
...bet šodien skatos atkal sludinājumus un nejauši ieraudzīju bildes, kuras man likās jau kur redzētas...Jā, protams, tās pašas, bet nu jau tikai citā adresē un ar citu tel.nr. Uznāca dusma, ņēmu pazvanīju un paprasīju, vai viņiem nav kauna čakarēt cilvēkiem prātus un saņēmu atbildi - EJ D...., STULBĀ DURA...:)
Starp citu, ir arī kaut kāda Jūsma vai Jūsu aģentūra, bet tas ir tas pats krāpnieku kantoris

A anastasija 20.10.2009

a mi dovoljni ih rabotoj, reshili svoju problemu s ih pomoshju., tot kto ishet - vsegda najdet ;))

D Dace 03.11.2009

Jā, ''DZīVOKļU BIROJS'' un '' JūSMA'' ir krāpnieku firmas, kurās strādā ļoti nekulturālas darbinieces. Tās pretīgās balsis pa telefonu jau ir apnicis klausīties, kad zvani uz numuriem, cerot, ka viss būs kārtībā un tu izīrēsi vai nopirksi dzīvoklīti...

Un vispār PILNīGI NEVIENA N O R M ā L A firma neliks no sākuma ierasties birojā un samaksāt naudu pirms tu esi apskatījies dzīvokli!!!!!!!!!!!!!!!!

S snežana 18.11.2009

šī viennozīmīgi ir KRāPNIEKU FIRMA - neuzticaties tai un nezaudejat savu naudinu - es savu jau pazaudēju :(
vini dod Jums to pasu sludinajumu numurus kurus varat pasi apskatit ss.lv vai kur citur un kad saruna ar saimnieku apskatit dzivokli tad saimnieks kad uzzina ka esi no firmas "Dzivoklu birojs" ir liela neizpratne jo ar nevienu makleri nav saistits un dzivokli izire pats personigi. ka ari ir otrs variants - tas makleres kas tur sez pasas atbild uz telefona zvaniem un kad esi atbraucis uz adresi apskatit dzivokli tad neviens vairs neatbild vai ari izsledz telefonu.
viennozimigi krapnieki - neuzticaties tadiem!

A Aleksandrs 27.11.2009

Paskudnaja firma kotoraja pridumivajet i zamanivajet kvartirami kotorih nesushestvujet !!! poterjal iiza etih bljadej 40 ls pustj podavjatsja imi !!!

J jan4ik 21.12.2009

Maukas pilnigas , lai dirsaa to naudu iesprauz , krapnieku kantoris !

R Ritums 22.01.2010

Tiešām čakarē cilvēkus, paši arī tikām uz tām k...m [slēpt]@ Vienmēr ar kko neapmierinātas ja kkas nav izdevies un pašiem jāmeklē nevis kko viņas palīdz, dod nurmurus no ss.lv un stāsta it kā tā tam jābūt. Kuces pēdējās

K klients 05.03.2010

нет, не в коем случае не стоит обращаться в эту сомнительную фирму, предложат вам то, куда нельзя будет не дозвониться, не посмотреть, все хозяева квартир тупо отмазываются, придумывают отговорки, квартиру вы не увидите, но я и не говорю, что вам не повезет и вы не наткнетесь на существующую квартиру, но в большинстве случаев это бладь такаяяяяя канитель, что ни с кем не договориться, и будете чествовать себя ну таким лошком, вообщем жутко неприятно это все и денег жалко и времени, но я верю, что все возвращается, и эти просто низкие недостойные нелюди получат свое, может их кто наконец переебет где-нибудь по дороге с работы

K Kajmetov 22.05.2010

Eto polnoi vodi lohotron, ne poljzuitesj ih uslugami. Za 40 Ls dajut adresa na kotorie nikto ne otvechaet po telefonu i otkladivajut sdachu kvartir. Nado bi policii zanjatsja dannim predprijatiem.

A Arturs 06.01.2011

I menja toze navernoe oblapo6ili. A takie druzeljubnie bili izna4aljno. DAli sna4alo neskoljko kvartirnih nomerov i adresov. A kogda zvonil na kazdij nomer vse sogla6alisj na uslovija dogovora, no kak podhodil denj osmotra kvartiri, vse kak na otrez pridumivali svoji istoriji. To uze na6li teh, kto bolj6e zaplatil, to ne mogut priehatj poskoljku zagranicu uehali na otpusj, to hozjaen pjanij. Vob6em ponaja brehnja. Umenja es4o dogovor snimi dejstvitelen i kakraz sej4as mne o4enj nuzna ne dorogaja kvartirka. Proverim ih na pro4nostj.
I kstati, denjgi eti svolo4i vozvra6atj nikak ne hotjat. Rebjata, 30Ls ne malenjkie denjgi. Viiskivajte svojih znakomih juristov. TAkze kak 6as sdelal i ja. Esli ne podis4ut realjnuju kvartiru, to zaberu sniv v 5 raz bolj6e.
uda4i.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes