darbs Narvesen/Plus punkts

Labrit! Velos uzzinat jusu atsauksmes/pieredzi par darbu sajos uzremumos kopuma. Masa tur doma iet piestradat pec skolas.

A Alla 03.05.2011

Atbildes (3)

M Maksis 03.05.2011

Chau.
Neiesaku iet tur stredat. Pluspunkts var but ja bet narveesena tocna ne. Bijusais darbinieks. Negrib maksat algu, nepareizi noforme darba stazu nodoklu gramatina. Lai aiziet Maxima, lai tur saka ka veikals sudigs bet toties masica mana sanema 260,00 tirais uz rokam. bet narvesena pats lielakais 125-135 ls menesi bet jastrada gan driz katru dienu.

G Gita 03.05.2011

Es šobrīd strādāju Narvesen un tik sliktas algas gan nav, bet darbs nav no vieglajiem, jo ir augstas prasības no vadības puses.

T takia 04.05.2011

Narvesenā nav ko meklēt . Algas tiešām nekādas , un iemesls tam viens - frančīze . Darba devējs ne reti pat pats paliek ar mazāku algu , nekā darbiniekiem, kuriem tā arī nav liela . Un piestrādātājus tur neviens neņems , jo frančīzes ņēmējam ir jaunais darbinieks jāapmāca , jāapgādā ar formu , tas ir naudas , laika un enerģijas tēriņš , kuru nav vērts tērēt dēļ darbinieka , kurš nav uz palikšanu .

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes