Darbs, ko man darīt

Sakiet ludzu,man ir tada problema......:es iekartojos darba,tagad man ir parbaudes laiks,es stradaju tipografija,stradaju ceha par minimalo algu 12 stundas,tagad vinj mani aizsutija uz naza stradat,bet ir tada problema...tur ir citi izcenojumi par darbu,bet vinj negrib parrakstit ligumi no parasta stradnieka uz griezeju,ko man darit(man nav nekadu garantiju ka vinj man samaksas godigi,jo vinj jau daudz cilveku ir apmanijis uz sitas lieta...)palidziet ludzu...un vel,vai vinjam ir tiesibas man nepagarinat ligumu ja es godigi stradaju un vel virsstundas(par tiem man vinjs nemaksa...)..paskaidrojiet kads ko man darit..?

N natalija 17.09.2009

Atbildes (11)

P pufa 17.09.2009

Paprasi, vai nav darbs uz paneļa, ko ar nažiem ņemies.

S Sandra 18.09.2009

Bez dokumentālas vienošanās tev neieteiktu darīt citu darbu ,kas nav atrunāts tavā darba līgumā .Bet ieteiktu tev piezvanit uz konsultācijām Valsts Darba Inspekcijā .

H heheheh 20.09.2009

pārbaudes laikā neko tu nevari bubināt - vienīgi vari pasūdzēties par 12 st. bet ja pārbaudes laikā tas ietverts līgumā - tu neko nepanāksi, vari mēģināt darba inspekcijā, bet ja bubināsi pārbaudes laikā - 100% patstāvīgu darbu nedabūsi

N natalija 20.09.2009

axa,es nebubinatu ja vinsh man par tiem 12 stundam maksatu.....maksa tikai par 8,bet ja vinj teiks ka vot vinjam vajag lai kads stradatu 12 stundas tad bez visadam atrunam jastrada!!un vel prasa lai ilgk paliekam...tas ir arprats,..........sestdien ari jastrada-bet par to vinj vispar neko nemaksa,kursh duraks to spes izsturet....????un par to ligumu,vinjs man to nav devis (dublikatu),prasiju bet teica ka nav vajadzibas..

I Inese Laviņa 20.09.2009

Ja ir aitas uzradīsies arī cirpēji :( žēl man tevis!

A albis 21.09.2009

tā noteikti ir pagrīdes tipogrāfija,kur drukā komunisma bukletus.pamēģini tam šefam ielīst apenēs.

P pufa 21.09.2009

Natalija, ir tāda brošūriņa "Darba likums", tur ir 40. pants par Darba līguma formu un saturu, tad vēl Visparīgajā daļā norādīts, ka šis likums ir saistošs visiem. palasi un iepazīstini savu šefu ar to Likumu. ja nav pieejama brošūriņa i-netā likumi.lv pieejams. neies tak neviens risināt tavas problēmas. kāpēc uz paneļa neprasies, lai ļauj pamēģināt, varbūt iepatiksies tas darbs tā, ka pat brīvu negribēsi, nemaz par algu nerunājot.

N Neko rukāsi 24.09.2009

Drīz kalpi,kas nav turīgi kalpos kā Ulmaņa laaikā.
Pencijas nost.
pABALSTI NOST.
Slimības lapas kaut atceltu.
Tagad atlase labi veicama.
Kalpu atlase.
Ka vienu nedēļu viens kalpo, otru otrs un tā visu gadu for free.
JA tev dod kaut 5 lati,muti ciet.
Terīz par putru rukāši.Man paps turigs,gudrs.
Nabagi paši vainīgi ka rukā mums.
Butu gudri,būtu tiurīgi.

A admin 26.09.2009

pufa,albis,Vai Jums nav zinams,ka rakstot atsauksmes, jaievēro morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām?Jus rakstat cilvēka godu un cieņu aizskarošus komentārus !

K Karina 26.09.2009

Natalija,es Jums ieteicu jautat darba inspekcija.
67312176 tas ir anonimais uzticibas talrunis.Pazvaniet tur un pastastiet par Jusu situaciju.
Ka ari ienaciet vinas saita http://www.vdi.lv/

Katram darbiniekam nepieciešama juridiskā palīdzība (pirms/pēc darba līguma slēgšanas), kā arī sava arodbiedrība. Iesaku www.darbiniekuparstavis.lv, [slēpt]@darbiniekuparstavis.lv
Darbinieku pārstāvis.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes