Darba mekletajiem

Ja kads grib nopelnit nakotnei (~4.men.),rakstat uz e-pastu [slēpt]@inbox.lv-padalisos ar informaciju. JAMAKSA NAV NEKUR un NEVIENAM. Parejais viss ir pasu rokas (TAS NAV MMM2011).

P Persijs 26.02.2012

Atbildes (3)

K kirsis 02.03.2012

Es meklēju darbu UK man ir angļu valodas priekš zināsanas, esmu jau strādāju Derbos kondiktorijas cehā, atgriezos LV, bet šei es nevaru nekādīgi sev atrast darbu, arī naudas nav patreiz lai dotos prom uz UK.Ko vari ieteikt man?Būšu pateicīgs par informāciju sūtiet lūdzu uz manu e-pastu [slēpt]@inbox.lv vai pa mob:20548817, vai pa skaype pieprasiet meduza306, varat zvanīt droši jo tie ir mani cilvēki, kur patreiz LV dzīvoju.Ar cieņu Ludvigs.

M mcjayy 10.03.2012

Sveicinati, mekleju darbu UK, anglu valoda-videja limeni, ja ir kads normals piedavajums, rakstiet uz epastu [slēpt]@inbox.lv vai skype-mcjayy

G GTXX 11.03.2012

Labdien! Ja kāds Latvijā var palīdzēt iekārtoties darbā Vācijā, tad būsim pateicīgi un ne tikai!
Esam divatā vīrietis un sieviete. Vienam ir vācu valoda sarunas līmenī. Varam strādāt lauksaimniecībā,
sakopšanas barbos, un ir pieredze celtniecībā. Ja kāds var līdzēt, tad dodiet ziņu! Ir vadītāja apliecība BCE.
Varbūts kāds meklē kompņjonus, tad mēs varētu pievienoties. Firma ar nosaukumu sia Hansa mūs
piešmauca! e-pasts [slēpt]@inbox.lv

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes