creditreform

Sveiki! Es apm pirms gada panjeemu krediitu smscredit.lv, zaudeeju darbu un protams krediitu atdot nespeeju! tagad mani vajaa creditreform.Pirmo laiku uz maajaam un uz epastu naaca veestules (jus jau ziniet kas tajas rakstits),es kaa tautaa saka noleemu "uzlikt miiksto", veestules tupinaaja naakt veel dazus meeneshus, bet tad vinji apklusa uz vairaak kaa pus gadu. Es kaa vairums latvieshu aizjaaju uz aarzemeem straadaat un tagad vinji ir pamodushies, maate zvana un saka ka vinji braukshot pie manis uz maajaam.man jautaajums, ja vinji mani neatradiis, kaada buus vinju riiciiba un vispaar ar kaadu meerki vinji grib braukt uz maajaam. es uztraucos ka nesaak terorizeet manu gimeni.ja kaads ir lietas kursaa, luudzu atbildiet. paldies!

M minka112 13.12.2012

Atbildes (2)

A antoņina 13.12.2012

Nomainiet tel.nr un e pastu, piedraudiet tiem reformistiem ar policiju un būs miers! :D

Likumsargs 15.12.2012

Vispār parādu piedzinējiem nav tiesību braukt uz mājām!
Normālā valstī būtu tā: ja piedzinējs nevar atgūt parādu, viņš par to informē kreditoru un kreditors lemj ko darīt tālāk. Parasti kreditors iesniedz prasību tiesā, bet to var izdarīt tikai kreditors, nevis piedzinējs! Ja lieta nonāk tiesā, tad iesaku uzreiz uzrakstīt iesniegumu tiesai, lai anulē uzrēķinātos soda procentus. Pats labvēlīgākais iznākums būs tāds, ka būs jānomaksā pamatsumma un tiesas izdevumi.
Pats vienkāršākais variants ir nomaksāt parādu! Vispār ļoti muļķīgi no Jūsu puses, ka ignorejat viņu vēstules! To darīt nevajag, uz tām vajag reaģēt! Jautājums ir tikai kā!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes