caviar sia

vai kāds ir braucis caur daraba iekārtošanas firmu ārzemēs sia caviar?vai šai firmai var uzticēties?

K kristīne 06.05.2011

Atbildes (9)

E ES 15.05.2011

Zinu vismaz 7 cilvēkus, kas iekrituši viņas lamatās.

M marusja 17.07.2011

nebrauciet caur sho firmu uz Skotiju, sevishkji uz farmac.fabriku Cross Healthcare - absoluuta verdziiba: priekshnieks - psihiski slims cilveeks, overtimes neapmaksa, pusi no algas panjem pa dziivokli + celju (ar sabiedrisku transportu braukt uz darbu nedriikst, tikai ar "fabrikas mashinu"), kontraktu nedod. Ja sveetdienas jaastrada, tad arii bez piemaksas. Un uz jebkuru protestu viena atbilde: "Nepatiik - uzredzeeshanos!" Peec 1-3 meeneshiem atlaiz visus, kas kaut ko saka vinjam pretii ar formuleejumu: "Jus neiztureejat paarbaudes laiku." Viss, ko jums staasta SIA Caviar par Cross Healthcare - pasakas.

A Anna 22.07.2011

neuzķerieties uz SIA Caviar, īsta krāpnieku firma. Visiem, kas piekrāpti, vajadzētu apvienoties un sia Cviar iesūdzēt tiesā.

G Gunta 03.08.2011

Es gan par šo firmu neko sliktu nevaru teikt, darbu neatrada, bet naudu atmaksāja kā līgumā bija atrunāts. Visu cieņu SIA CAVIAR>

L Laila 27.02.2012

Mans brālis aizbraucis uz Vāciju caur šo firmu un ļoti laimīgs.

K karado 17.04.2012

Pirmais kas ir 50 ls, un tad tik saruna, pietam ko piedāvā tas nemaz neatbilst rakstītajam
Sarba iekārtošanās arzemēs ir bezmaksas, cik var par to runāt un rādīt raidījumos un ar ko nodarbojas darba inspekcija un ĀM ka ļauj tādām firmām reklamēties

P Pravdiviy 05.09.2012

Eta Irina tolko i umeet, chto ulibatsja i davatj obeschanija. NI ODNO iz etix obes4anij ne budet vipolneno!!! Ljudi!! Ne veditesj na nejo i ejo firmu!! i na obes4anija etoj kontori!! Polnij razvod!!
p.s. + pri pervoj zhe vstre4i pitajutsja uzhe snjatj s vas xotja bi 20Ls...tipa "togda na4jnjom vami zanimatsja"...uzhe ku4a narodu eti babki im otdala...a tolku NOLJ!!
sus4evstvuet mnozhestvo drugix prili4jnix firm v Rige po trudoustrojstvu...a eta SIA "Caviar" - polnij razvod.

K kaulins 17.11.2013

Sia Caviar ir kārtējā nosaukumu mainījusī firma, par kuru drīzumā atkal būs sūdzību palagi.

S Sia Caviar 19.11.2013

Sia Caviar nekad nav mainījusi nosaukumu kopš dibināšanas sākuma. Var pārbaudīt pēc Lursoft datiem vai mūsu birojā.
Pirms rakstīt blēņas vismaz painteresējieties par ko rakstat!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes