Atsauksmes par Tele2

Labdien! Lūdzu pastāstiet kāds atsauksmes un pieredzi par Tele2. Taka esmu Bites klients gribētu zināt atsauksmes par Tele2. Vai ir kādam kautkas labs sakāms par Tele2? Esmu mēģinājis lietot ZZ priekšapmaksas karti kur bija labāks internets par Biti. Bet vispārīgi gribu zināt tiesi par Tele2 kā ar rēķiem un citām lietām. Vai tiešām Tele2 ir labāks nekā Bite? Ja ir ar abiem pieredze lūdzu padalieties ar to. Gaidīšu atsauksmes.

M Max2020 21.08.2020

Atbildes (13)

A Anastasija00ju 21.08.2020

Esmu pavisam nesen bijusi Tele2 kliente. Pārgāju uz Bite, jo ar Tele2 sākās mēsli. Mistiskas SMS uz ārzemēm (viena SMS cena 0.07EUR), zvani no ārzemēm pa 5-6reizēm dienā, internets lielākoties pa Latviju ceļojot pazūd, ar zonu tieši tas pats. Nerunāsim pat par telefoniem, kas ņemti pie Tele2. Runājot pa telefonu tevi sarunasbiedrs gandrīz nedzird, jo ik pa laikam pazūdi, runājot pa telefonu sarunas laikā nestrādā mobīlie dati, telefona skaņa pēc apmēram mēneša paliek tāda, ka knapi dzirdi mūziku. Apkalpošana klientu apkalpošanas centrā briesmīga. Uz jautājumiem atbrild rupji, reizēm pat nevēlās atbildēt vai pat saka "nezinu". Gāju prasīt zvanu un SMS izrakstu, teica ka tādu neesmu tiesīga saņemt un, ka viņiem nav tādas pieejas, uzzvanot uz Tele2 saka, ka drīkstu to saņemt klientu apkalpošanas centrā. Vienvārd sakot nenožēloju, ka aizgāju no Tele2, jo viss šīs murgs ir beidzies.

M Max20172 21.08.2020

Paldies par padalīšanos pieredze ar Tele2. Ka ir tagad ar Biti vai tiešam ka runa ka Bitei ir sliktāks internets un zona par Tele2. Kada ir pieredze ar Biti tagad? Vai daudz labaka? Ja varētu gribētu zināt ari atsauksmes par Biti vai ir Bite ir daudz labaka par Tele2? Gaidīšu atbildi. Jauku jums vakaru.

M Max20172 04.09.2020

A cik tu! Ej savu attieksmi citur izgāzt! Ja nevari normāli neko par tēmu uzrakstit tad ej prom un dari kā tev patīk. Runā sviestu interneta!

S Spuris 04.09.2020

Tev te kāda aptaujas lapa vai? Kam un kas labāks?
1.Interneta pārklājums svārstās visiem operatoriem .Attiecigi kur vienam ir labi cits varētu būt vājāks signāls.
2.Pārklājumu zonu manuprāt var redzēt katra operatora mājas lapā kur uzrādīts cik jaudīgs tas varētu būt attiecīgā vietā .
3.Paņem katra operatora priekšapmaksas SIM karti un testē uz nebēdu.Kuru operatoru tad lietoji ja nezini kas un kuram ir? Operatori nav pirmo dienu pasaulē!

M Max20172 04.09.2020

Labvakar!
Paskaidrošu kāpēc to prasu. Prasu cilvēku viedokli prakse jo ar visiem operatoriem nevaru būt visā Latvijā. Taisnība kad zonā katra vietā katram operatoram svārstās tā pat kā internets. Prasu tā pat atsauksmes. Ja ir kāda problema izslasi un ej tālāk. Bet ja interesē dalīties tieši ar Tele2 pieredze ar visu kas ir sākot no rēķiem un līdz pat pārklājumam. Esmu testējis LMT un Tele2 priekšapmaksas kartes un internets viss ātrākais vismaz Liepāja un laukos man Kurzeme bija visslabakais Tele2 gadījumā. Ja gribi zināt ko lietoju es lietoju Biti ka savu operatoru ikdienā. Es zinu ka itkā Tele2 ir labāka zonā nekā Bitei. Žel ka tev tada attieksme "Tev te kāda aptaujas lapa vai" Ne nav! Ja negribi neatbildi jautājums ir uzdots tieši tiem kuriem ir pieredze ar Tele2 tieši ne tikai arī viņu ZZ pakalpojumiem. Žēl ka tada attieksme no tevis Spuri. Un mājaslapā tur neko nevar saprast. Ir jāzin tieši no prakses. Ja prasi man par Biti tad saku ka esmu lielākoties apmierināts. Cerams sapratīsi kāpēc jautāju tādu jautājumu. Vienalga tev jauku vakaru! Bet vienu gan ceru ka tā tava attieksme pazudis jo tu raksti kā kautkads viszinis kurš tagad te ņems un paradis visiem taisnību. Ja nevari atbildēt uz jautājumu tad neatbildi. Nav man vajadziga tavā stulba runāšana ne pa tēmu. Tēma ir par konkrētu operatoru Tele2.

M Max2020 06.09.2020

Ne nav! Tu Spuri tāds. Ko tu no manis gribi! Atbildi uz jautājumu nevis kautko muldi interneta ka lietotājs Vagons Komā bet tas vismaz nediršas virsū ka tu Spuri. Es uzrakstīju jautājumu lai saņemtu atbildi. Jo nezinu kā ir pieredze ar Tele2 tieši sākot no rēķiem līdz zonai utt. Ja negribi atbildēt vari doties tālāk un savu murgu kautkur citur stāstīt! Es jautāju jautājumu normāliem cilvēkiem nevis taka tev Spuri. Es esmu mēģinājis visu es jau uzrakstiju ka lietoju Biti tāpēc arī prasu tieši par Tele2. Un vispār mājaslapas neko par zonu saprast nevar. Tāpēc prasu ka ir prakse. Ja skauž ka prasu normālus jautājumus. Ta nav nekāda aptauja! Tev žēl atbildēt? Negribi labāk vispār neko neraksti. Katram Interneta ir savi jautājumi un tev tas būtu jāpieņem. Tu vispār ne pa tēmu kautko raksti ar tēmu ir saisti tikai kādi 10-20% Žēl ka tāds cilvēks kā tu eksistē Interneta. Tu visiem tikai boja garastāvokli! Cerams paliksi gudrāks! Un paldies par tavu negatīvo komentāru ļoti labs darbs no tavas puses!

A Anita Rukmane-Bārbale 13.10.2020

Man bija Tele2, tagad ir bite. Strādāju pierobežas zonā, Tele2 sakaru tur nebija vispār, bitei ir vismaz kaut kādi. Arī pēc cenas bite ir pievilcīgāka. Tele2 man vispār ir bijušas problēmas ar komunikāciju, tevi ignorē, pārkāpj tavas patērētāju tiesības. Kopumā esmu ļoti apmierināta ar biti, lietoju mobilo internetu visur kur vajag, mājās pat dažreiz pieslēdzu pie TV un skatos youtube izmantojot mobilo. Protams, pārklājums visur dažāds, bet ja man būtu jāzivēlas, ted NEKĀDĀ GADĪJUMĀ TELE2 NEIZVĒLĒTOS.

M Max2020 13.10.2020

Paldies par tavu pieredzi! Varu teikt to pašu par Biti esmu apmierināts arī gan lielākoties ar interneta ātrumu un zonu un reiķiniem. Ja ir jautājums kāpēc prasu lai zinātu cilvēka pieredzi ar Tele2 bet cik lasu internete komentārus par Tele2 un citas lietas tad nemaz Tele2 ļoti no Bites ar savu zonu un citam lietām neatšķiras. Paldies jums par pieredzes dalīšanos! Jauku jums turpmāko dienu!

M mozilla34 04.03.2021

Piekrītu, ja Tele2 sākumā bija OK, tad vēlāk interneta ātrums tiek nogriezts, pat ja skaitās 4G+ un janākais rūteris ar gandrīz pilnu zonu.

I Ilze_Saule 13.11.2020

Dažas dienas atpakaļ pārgāju no LMT uz TELE2, šobrīd esmu situācijā, ka esmu bez sakariem, ar ļoti vāju internetu. Nav nejausmas ko darīt.
no LMT aizgāju, jo nepatika ne apkalpošana, ne rēķini par tikpat sliktu internetu. Atrodos Rīgā, kur lai tiek pie laba interneta, lai var mierīgi strādāt attālināti, bez traucējumiem piedalīties tiešsaistes konferencēs? Ļoti cerēju uz TELE2, info centrā aprunājos, teica, ka būšot labs internets...

L lietotajsreinis 05.01.2021

Nekad nav bijušas problēmas ar Tele2, visur ātrs internets, ja kaut kur nav tik labs pārklājums tad vismaz 3G. Zvanit esmu varējis pat tad, kad citiem Bite vai LMT lietotājiem nav bijušas zonas, tāpēc jau daudzus gadus lietoju tikai Tele2, arī atlaides kā ilgtermiņa lietotājiem ir devuši, kopumā tikai labi iespaidi.

M mozilla34 04.03.2021

Ja pirms vairākiem gadiem Tele2 internets bija labs, tad ilgtermiņā interneta ātrums nemanāmi kļūst līdz zem katras kritikas.

E Es_no_xxx 04.10.2023

Es nesen paliku pilngadīga un mana mamma ir tele2 klients un arī es gāju uz tele2. Esmu super priecīga par blondo meiteni kura strādā tele2 veikalā Dobelē lielajā Rimī, ļoti labi prata izskaidrot un ļoti forša attieksme pret darbu. 👍👍👍👍

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes