Atputas vieta Alberta dīķi!!!

Sveiki!!! domajam doties ar ģimeni uz "Alberta dīķi" pie Rīgas atpusties, un pie reizes ķa iesāceji pamakšķerēt. Vai ir kādam kas sakāms par šo vietu.. reklāmas rullišos jau izstās super vieta!!!, bet kāda ir dzīves īstenība??? Rakstiet Kādas ir atsaucības un sūdzibas šajā 2013.g.????

A artursinita 15.07.2013

Atbildes (3)

M mja 19.07.2013

biju paris gadus atpakal. reklama varbut super, bet patiesiba udens limenis tiek mainits, lai zivis butu stresa un nekertos. nekeras nevienam, lai gan blakus dikos pat pardzerushies opji sho to nokera- tie gan nepiedereja Alberta dikiem. tada tad ari bus ta dzives isteniba- latvanu bizness. appist, noslaukt un dirst pasutit. priecigu atputu..

J Jurccikss 20.07.2013

Alberta dīķos nau ko darīt! Kad zivis ķeras, paņem un nolaiž ūdens līmeni... un vis kārtībā-neko nenoķersi. Domājiet paši.

A artursinita 20.07.2013

super!!! paldies!!! vismaz virspusēja informacija liecina, ka "Alberta dīķi" atpūtas kempings ir kārtējā latvju bāleliņa aferiski veidotā shēma. " Ir cirpējs, un ir tie kurus var cirpt..." ( Meny thanks!!! )

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes