ARS Dr Egils Purmalis

Vai kadam ir nacies arsteties pie onkologa Egila Putmalja? Kadas ir atsauksmes?Vai kads var ieteikt labu neirokirurgu?

S Sigita 24.05.2010

Atbildes (8)

D Dzintra 27.05.2010

Ļoti labs onkologs, pēc vēža operācijas dzīvoju jau 18 gadus un esmu šim dakterim pateicīga par ārstēšanu.Arī tagad, kad man ir kāda problēma, dr.Purmalis nekad neatsaka ar padomu.Ejiet droši!

L LilijaF. 04.06.2010

Operējos pie dr. E. Purmaļa šogad marta mēnesī. Un gribu teikt tikai gaišus , pozitīvus vārdus. Sirsnīgs, saprotošs, iejutīgs, domājošs, piemīt humora izjūta.
Varat droši "" atdoties"" viņa ""zelta"" rokās un jūsu ķermeņa daļas pēc operācijas būs tādas pašas kā pirms tās, tikai uzlabota (atveseļota) versija. Protams jāievēro visas rekomendācijas.
Ar cieņu L.F.

D Dzintra 13.11.2010

Ļoti labs dakteris - paldies viņam par veiktajam operācijām!!!Pateicoties viņam - dzīvoju!

K ksenija556 27.02.2015

Спасибо доктор Эгилс за то что вы есть!!! Я от Вас в восторге!!!Вы супер врач!!!

K Kristine 75 03.05.2015

Liels paldies dr.Egilam Purmalim par aprīlī veikto operāciju, jūtos labi un izskatās kad operācijas sekas arī nebūs manāmas . Saulainiem sveicieniem un labiem vēlējumiem jūsu paciente Kristīne :)

_ _AND1_ 03.01.2020

Iespējams, ka šaurā specializācijā - Krūts vēzis viņš arī ir labs, bet plašā specializācijā - piestrādājot ARSā ir pilnīgs "0"! Bet varbūt arī tā ir attieksme?!

K katrina321 18.03.2022

Dakteris Purmalis man ir uzdāvinājis jau 7 gadus laimīgas dzīves.
Viens no labākiem ārstiem, ar ko esmu sastapusies. Viņš netikai labs profesionālis, bet arī ļoti sirsnīgs cilvēks.
Lai Dievs viņam dod vēl daudzus gadus pagarināt cilvēku dzīves.

Loti labs dakteris, operēja, noņēma krūti,tagad rekonstrukcija, jau ceturtā operācija. Tagad kopā ar mikroķirurgu Zariņu, arī brīnišķīgs ārsts.Dakterim Purmalim var pajautāt jako nesaprot, nekad neatsaka palīdzību. Patīk humoriņš, tas mums vajadzīgs.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes