Prisma worx - Zog un apzog strādniekus
Nekādā gadījumā caur prisma worx.
Kāpēc? Visu pieejamo info varu privāti nosūtīt.
Karoč lopi tajā ofisā prisma worx strādā. Meļi un zagļi. Ir tāds indivīds kas sevi dēvē par Antonu. Pats atzinās ka pat bērnus apzog.
Psihiski nelīdzsvarota persona. Ir video materiāls.
Vienaldzība šaja kantori Prizma worx pa dzīvošanu jāmaksā kosmos strādāt pa gandrīz velti un šoferus jāgaida stundu viņi ir vienaldzīgi pa saviem darbiniekiem zvani necel augša telefonu izturēšanās pretīga neiesaku ne vienam tur iet strādāt Prizma worx vergosi un LV labāk nopelnīsi neka tur sūdu kantoris🤢🖕
Vēlos padalīties ar savu pieredzi par šo nepatīkamo kantori. Šī aģentūra skaisti runā caur telefonu. Sola zelta kalnus, bet kad atbrauc uz aģentūru sāk parādīties aizdomas un liekas, ka kaut kas te nav tīrs. Aģentūrā mani un divas draudzenes pieņēma meitene vārdā Anastasija. Jauka, visu pastāstīja, bet beigās kad atnesa parakstīt dokumentus, pirmais ko viņa minēja ir tas, ka mēs nestrādāsim Nīderlandē (telefonā sarunā biju vienojusies, ka mums der tikai Nīderlande), bet gan Beļģijā.😐
Nākošais, kas ļoti nepatika, ka skatoties acīs viņa mums meloja par dzīvesvietu. Aģentūrā teica, ka dzīvosim normālā mājā ar normālām, CILVĒCISKĀM ērtībām, bet beigās mūs atved dzērāju mājā Antverpenā, kur bail pa ielu staigāt, jo apkārt ir vieni indieši un pašā dzīvesvietā bija pretīgi uzturēties. Pavadījām tur četras stundas. Visas uz nerviem, nezinām ko mums darīt, kur likties un mums vēl 20:00 vakarā atnāk grafiks uz nākamo dienu.😶 Protams, pēc tā mēs rakstījām koordinātoram Laurim, jo tas jau nebija normāli. Mums neiedeva ne darba apavus, atvedā dzērāju mājā, kur visur bija apkārt miskaste, netīrs (par toleti es vispār nerunāšu) Origo toletes tīrākas par tā dzīvokļa toleti. Beigās atbrauca 21:00 vakarā atkārtoti Anatolijs (cilvēks, kas atbild par cilvēku pārvadāšanu) un aizveda mūs uz citu dzīvesvietu (uz čūsku mitekni) Ja Jūs esat puisis/vīrietis, tad Jūs tur būsiet laipni gaidīts. Sievietēm jau būs grūtāk😄 Pirmajā dienā Jums smaidīs sejā, centīsies izpiest visu informāciju no Jums, kas Jūs esat u.c. Pēc tā sāksies nemanāmas baumas, šķībās acis. Parastiem vārdiem sakot, Jūs centīsies izēst no turies cik vien ātri iespējams. Darbā tas pats. Burtiski kā kara laukā. Kur jādara smags darbs, burtiski katru dienu pa 10-12h 6/7dienas nedēļā. Par darbu - ja jūs neiemācīsieties griezt gaļu kā profesionālis nedēļas laikā, nu tad gaidāma elle, jo tur strādā nelīdzsvarotas sievietes no polijas un latvijas, kas uzskata, ka viņas ir vislabākās un visi pārejie kas atnāk tur strādāt ir mēsli. Viena balss pacelšana un 0 palīdzības. Ir ļoti daudz mīnusi par Belki uzņēmumu un par dzīvošanām ko sniedz Prisma Worx, bet pēdējas par ko vēlos minēt ir alga. Mums sola, ka saņemsim uz rokas pēc visiem avansiem, dzīvesvietas atskaitīšanām u.c. sākot no 1500€, bet tie ir vienu meli. Par 18 maiņām, kur darba laiks bija no 6:00 līdz 17:00/18:00 beigās uz rokas es saņēmu 1100€. Tā ir ļoti smieklīga samaksa par tādu smagu darbu. Tāpēc tie kas aizdomājas doties caur šo aģentūru, labāk apdomājiet 100 reizes šo lēmumu un nekavējiet savu laiku uz šo appisēju aģentūru. Jo pat ja uzsāksiet darbu šeit un vēlēsieties pēc mēneša doties prom, viņi neņems Jūs ārā no grafika, jo pēc tam Jums piemēros soda naudu par kavējumiem kā arī Jūs dzīvesvietā skaitīsieties līdz tam momentam kamēr Prisma pati to vēlēsies un par to protams viņi ņems nost naudu🙂