www.sudzibas.lv Policijas Darbinieki Valsts nodevēji strādā Pedofilu cilvēktirzniecībai. Valsts nodevēji strādā Pedofiliem cilvēktirgotājiem kukuļņemšanam par pedofil cilvektirzniecību.

Policijas Darbinieki Valsts nodevēji strādā Pedofilu cilvēktirzniecībai. - Valsts nodevēji strādā Pedofiliem cilvēktirgotājiem kukuļņemšanam par pedofil cilvektirzniecību.

Valsts nodevēji strādā Policijā Pedofilu cilvēktirzniecībai kukuļņemšanas par pedofiliem kukuļus par pedofil cilvektirzniecību saņem valsts nodevēji pedofilu cilvētirzniecībai strāda Policijas Balvi-Riga M.Zaķis Legāla verdzība legāls Pedofilu traffiks KNAB darbinieki arī strādā Pedofilu cilvēktirzniecībai.

V

Eksperta viedoklis: 4 st atpakaļ

Kaut kas konkrēts pēc būtības, pēc faktiem, vai vienkārši uzbāzies ar apvainojumiem?

Čau, esmu rudzja

Eksperta viedoklis: 4 st atpakaļ

Vai tagad kāds pilnmēness, ka šizofrēniķiem sākusies kārtējā saasināšanās?

dod buču, esmu rudzja

Pie reizes:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
...
Dāvinu. Droši izmanto!

toļik!

L Latvdebilll 4 st atpakaļ

p*st un s*st komentār-kraslav-ģn*du=goda darbs!

Gatavo perdaku, zeiza!

Latvdebilll? Hortenzija.antitrollis?

kraslav-petuhalius

Hortenzija.antitrollis 4 st atpakaļ

Div balož viens otru satika

Un izdupsēja

Kurš? Foto nelādējās.

kraslavietis pēc kastinga?:D

Hortenzija.antitrollis 3 st atpakaļ

Kastinga atrauga, kur tava profila bilde? Aiz pakaļas paņēma par tādiem foto?

Hortenzija.antitrollis 3 st atpakaļ

Bildē rudzinskas maņjačella, pēc kārtējās dozas uzņemšanas ir high!