Vip Tatto Studija - Vip tatto studija / slikts servis, krāpšana

Par saviem naudiem saņēma lielisko sud... Salonā Vip Tatoo. Jūs var redzet ko es vēlos un ka iznāca! Будьте осторожны! В салоне Vip Tatto можно получить за большие деньги большую проблему! Хозяин очень жадный, работают ученики, которым он не платит! Всегда спрашивайте мастера показать ево работы!

K KTRPPSRS puika 27.04.2019

Komentāri (23)

L Lailucis1990 27.04.2019

Jāprasa, lai salons apmaksā noņemšanu. Bet jāiet ar jau ieslēgtu kameru. Ja nelīdz, tad jāpalaiž pa visiem soc. tīkliem un Bez Tabu. Par to šausmīgo salonu visur briesmīgas atsauksmes. Nav pat ļoti jāmeklē, lai atrastu gan neapmierinātus klientus, gan meistarus, kam palika parādā, gan mācekļus, kuriem nozagta nauda.

L lelducis1 29.04.2019

Nu paldies Dievam neizdevās! Cilvēki jau mūsdienās daudzi apzināti saprot, daudzi neapzināti tetovē visu ko, bet nozīmi šiem tetovējumiem neizprot. Lai Dievs Tevi svētī, puis, pārdomā vai Tev tiešām ko tādu uz mūžu vajag uz savas ādas. Būtībā tas pats, kas uztetovēt sātana galvu sev virsū. Cilvēki visam garīgajam Dievam/ sātanam netic, kamēr paši nesaskarās ar reālu Dieva "grūdienu" dzīvē. Man Dievs ir tik daudz palīdzējis! Šodien pat, piemēram, lūdzu, lai atbrīvo no kakla sāpēm un nesāp arī vairs! Slava Kristum! Jauku Tev dienu! :)

Juxtapoz 30.04.2019

Te cilvēks par tetovējumu runā, nevis tavu garīgo atpalicību

D DIEVS 30.04.2019

Ko tu atkal melo, Es ne reizi tev nēsmu palīdzējis.

K konspiracija 30.04.2019

6 zaļās piramīdas un 66 sarkanās = 666
lelducis acīmredzot ir sātaniste

P Pelekais Latvietis 30.04.2019

Garīgi slims cilvēks.

L lelducis1 02.05.2019

Par jūsu atbildēm brīdināts Bībelē un tuvojas pēdējie laiki, dzīrojat, taisat tetovējumus, par kuru nozīmi nesaprotat un būs jāatbild, bet, kad nāks Kungs, tad jūs raudāsiet (ja vien ŠODIEN vai pēc iespējas ātrāk nenožēlosi savus grēkus Dievam, nelūgsi piedošanu un negribēsi atgriezties no grēkiem! Jēzus ir pieejams vienmēr, kamēr Viņš jau nav atnācis lai sodītu tos, kuri kā jūs neklausa un dzīvo crazy dzīvi, it kā tas tā turpinātos vienmēr)... Visam ir sekas, mīļie:
"Bet zini to, ka pēdējās dienās iestāsies grūti laiki,
2 jo cilvēki būs patmīlīgi, mantas kārīgi, lielīgi, augstprātīgi, zaimotāji, nepaklausīgi vecākiem, nepateicīgi, neganti,
3 cietsirdīgi, nesamierināmi, apmelotāji, nesavaldīgi, nesavaldāmi, labā nīdēji,
4 nodevēji, pārsteidzīgi, uzpūtīgi, mīlēdami vairāk baudas nekā Dievu,
5 izrādīdami ārēju svētbijību, bet tās spēku noliegdami; un no tādiem izvairies."
Kur gan citur, ja ne tur, kur cilvēki sev iegravē sātanu simbolizējošas zīmes uz sevis paša miesas, lai runā par Labo Ziņu? Ne veseliem, bet slimiem ārsta vajag Jēzus teicis... Tad nu aizdomājaties...

Q qwerty 29.04.2019

Sveiki!
Jā, ja godīgi brīnos ka VIP tattoo vēl pastāv. Kādus 5 gadus atpakaļ strādāju tur kā administrātors. Bij kauns no cilvēkiem prasīt tādu naudu, bet priekšnieks/vadītājs ļoti bieži bij “zapojā” un šo “netīro” darbu nācās man uzņemties. Kā arī lieliskajam Janam (priekšnieka vārds) ir lieliskas prasmes un apvārdošanu un mahinācijām. Tajos laikos gan tetovētāji bij labāk apmācīti un cik zinu visi no vecajiem jau sen ir prom, ar saviem saloniem un ar lielu pieredzi. Laikam nākas ņemt darbā zaļus gurķus. Nevienam neiesaku uz turieni iet!
Ā, un aizmirsu piebilst, es tiku atlaista no tās iestādes jo “neiedevu” priekšniekam. Kā izrādās administrātores tur maina tikai viena iemesla dēļ.

P Pelekais Latvietis 30.04.2019

Briesmīgs cilvēks un neviens nekad neko labu nav teicis.

D DIEVS 30.04.2019

Ko tu atkal melo, Es ne reizi tev nēsmu palīdzējis.
DIEVS

ViktorsMizotājs 30.04.2019

Tādu chist uz savu feisu negribetu suns ar autismu ibiooo rio. Jutu līdzi cerams salabosi visu vai dabusi vismaz kompensāciju. Nav normāli

E Edgar Zbucinsky 01.05.2019

Pacan sekonomity reshil. vot i poluchil. Kto v zdravom ume poidet v "VIP" tattoo. Zaidite na FB i posmotrite ih stranicu, ja bi i za besplatno bi tuda ne powel.

P Pelekais Latvietis 02.05.2019

Ekonomit v etom salone?
Gluposti negovari.
Tam ceni ocen visokie, samie visokie v Rige tam s Ekonomit tocna nepalucitsa.
Pacana oblamali serjozna

V VIPTATTOO 02.05.2019

Vispār tas izskatās tā, pie kam centāmies atrunāt taisīt uz kakla un klients zināja ka taisīs jauns meistars tikko pēc kursiem, līdz ar ko cena bija daudz zemāka, netaisāmies attaisnoties, un vēl, klientam bija jāatnāk uz bezmaksas korekciju un rezultātā būtu perfekts tattoo. Atnāks - pabeigsim kā arī bija sarunāts. vairāk komentāru nebūs.

P Pelekais Latvietis 03.05.2019

Tur neko nevar izglābt, pilnīgs murgs sarakstīts.
Tur tik šķībs viss.
Cena tāpat tur bija domāji virs 150e.

G Gatissss 02.09.2019

Par tāda izmēra tetovējumu zem 100eur normāls meistars prasa :D

P Peteris Stucka 02.05.2019

Neticu Vip Tattoo,nevienam vardam neticu Janam Shimanovskim fon Grunshteinam!

P Peteris Stucka 02.05.2019

Имела несчастье поработать в этом салоне.Ужас,шаусмас! Так было и будет всегда.Не верьте хозяину салона Яну,он будет обманывать вас глядя в глаза.Вот и в этом комментарии от VipTattoo вижу и узнаю его стиль.Как он пытается выкрутиться ,опять врёт.Пытаеться сделать хорошую мину при плохой игре..

P Pelekais Latvietis 03.05.2019

Uzminiet, kurš Facebook izdzēsa mājas lapu?
Vip tattoo vairs nav tur.
Vot Jan's baigais žuļiks, tāpat informācija plūst apkārt.

P Pelekais Latvietis 04.05.2019

Jan, tici man, ja es atnāktu tu gulētu Saldu miegu, bet tu esi pārāk vecs, lai tev darītu pāri.
Un man būtu žēl tev savu laiku tērēt, tāpēc labāk doma, ko runā.
Tava slava tev tāpat iet pa priekšu un sodīs tevi karma tas nav jādara nevienam citam

P Pelekais Latvietis 04.05.2019

Skatos atkal drosmi sadzēries esi, ja esi tik drosmīgs nedzēs ārā savu lapu, tev tach Vip tattoo līmeņa serviss, smiekli nāk.
Merķeļa iela vairs īri nevarēji atļauties, ka uz Avoteni pārvācies?
Un es jau nenodiršu, kā tu saki, es saku tikai taisnību un tev večuk am viņa baigi sāp, pēc šīs publikācijas tev būs vēl grūtāki laiki tāpat un ar tādu attieksmi ātri vien auzas iebrauksi, lai tev veicās,..

P Pelekais Latvietis 04.05.2019

Jan, tici man, ja es atnāktu tu gulētu Saldu miegu, bet tu esi pārāk vecs, lai tev darītu pāri.
Un man būtu žēl tev savu laiku tērēt, tāpēc labāk doma, ko runā.
Tava slava tev tāpat iet pa priekšu un sodīs tevi karma tas nav jādara nevienam citam.

G Gatissss 02.09.2019

Mācība visiem kuri grib lēti uztaisīt tetovējumus. Tetovējums ir uz mūžu pirms ko veidojat paskataties meistara porfolijo un novērtējiet vai viņi vispār ir spējīgi veikt savu darbu. + nevajag iet pie cilvēkiem kas tikko beiguši skolu, protams ka viņiem nekas nesanāks un jums nāksies smagi par to nožēlot

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes