Sportsdirect - Sportsdirect krāpnieki!!

Tirko Nike apavus no aliexpress, kuri ir ar defektiem un tad raksta, ka pircēji vainīgi. Un veikala vadītāja ir eksperte baigā. vai tas ir godīgi pret pircēju?

Komentāri (6)

Dainis 09.01.2018

Izskatās ne pa jokam novazāti un jūs vēl gribat pieprasīt lai jums kāds viņus maina? vienam apavam ir sasietas auklas, tas liecina par to, ka novelkat un uzvelkat viņus auklas neatsienot, visticamāk to darāt aizkabinot vienu kāju aiz otras, nav jābūt ekspertam lai to pamanītu, tā jūs pats arī viņu visticamāk esat saplēsis...

F fl 09.01.2018

Es spertdirectā nopirku brīvā laika Nike apavus (ādas). Pēc laika atņirdzās, arī pie zoles, tik sānā, sāka plīst pušu. Uzreiz stiepu uz veikalu. Man samainīja pret jauniem, tāda paša modeļa. Arī šis apavu pāris izrādīja tādus pat defektus kā pirmais. Pieprasīju naudas atmaksu un man tā tika izsniegta. Tiesa, tas bija jau labu laiku atpakaļ, kad vēl nebija stājies spēkā jaunais tiesību regulējums. Vairs tur neko nepērku, man pietika, lai saprastu, kādas kvalitātes apavi tur tiek tirgoti.

A AnvoyT 10.01.2018

Pagaidi, draudziņ! Tu nopērc apavus, kādu laiku pastaigā, nolieto apavus, sabojā viņus un tad izdomā, ka gribi saņemt atpakaļ naudu... un beigās krāpnieki ir tirgotāji? NOPIETNI?!

F fl 11.01.2018

Tu lietas kursā, ka ir tāds termiņš kā garantija? http://www.ptac.gov.lv/lv/content/par-precu-garantiju

A AnvoyT 11.01.2018

Garantija attiecas uz ražošanas brāķi, nevis uz mehānisku bojājumu! Gudrinieki...

F fl 11.01.2018

P.S. bet par defekta cēloni gan lai spriež eksperti. Vai tas ir nepareizas kopšanas/lietošanas rezultāts, vai ražotāja brāķis.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes