Sosserviss.lv / Ruslans Beļajevs - Sosserviss.lv / Ruslans Beļajevs Krāpšana, Slikts serviss

Gribētu padalīties ar savu rūgto pieredzi un pabrīdināt citus, lai nesadarbojās ar kantori sosserviss. Lv situācija sekojoša, dzīvoklim neķīlējās slēdzene, atradu pirmo kantori, ko piedāvāja google, kas nodarbojās ar slēdzeņu atmūķēšanu / remontu. Sazvanījos ar meistaru Ruslanu Beļajevu (tel. 20206060) , sarunājām, ka kungs atbrauks apskatīt slēdzeni nākamā dienā plkst 17: 00. Stāsts sākās ar to, ka Ruslans neko nepaziņojot nokavēja 35minūtes no sarunātā laika, itkā sīkums, bet nav gluži profesionāli, nepabrīdināt klientu. Apskatot slēdzeni Ruslans piedāvāja to izurbt un bez durvju bojāšanas atvērt un nomainīt cilindru. Ruslans pabrīdināja, šīs pakalpojums maksās 90eur! Internetā izpētīju, ka cenas ir apmēram līdzīgas par sniegto pakalpojumu. Urbšana un durvju atvēršana aizņēma 10 minūtes, bet tad sākās brīnumi! Izrādās 90eur ir tikai par 10 minūšu darbu un neiekļauj cilindra nomaiņu, bet kāda veiksme, Ruslanam līdzi ir aizķērusies jauns augstākās kvalitātes durvju cilindrs iseo f5 tikai par 64eur!!! Par cik durvis jau bija uzlauztas un nebija īsti citu variantu, tad nācās piekrist šim darījumam, bet atkal jau pārsteigums, šoreiz par 2 minūšu darbu jeb cilindra ielikšanu durvīs un vienas krūves pieskrūvēšanu jāmaksā 20eur! Kā arī Ruslans laipni piedāvāja nomainīt saurbto durvju furnitūru tikai par 65eur, itkā esot pēdējais eksemplārs noliktavā un tādus esot grūti dabūt, jo itkā šāda veida durvīm roktura komplektus vairs neražo, paldies dievam to gan atteicos darīt, jo noteikti vel pieprasītu 20 eur par rokturu nomaiņu. Kopā par šo mega pakalpojumu tāme 174eur, jeb jaunu durvju cenā!! Vēlāk vakarā intereses nomākts aizgāju uz tuvāko celtniecības veikalu, kur atradu identisku slēdzeni iseo f5, kura maksāja veikalā ap 20eur un to pašu durvju furnitūru, kuras cena veikalā ir 10eur! Esat ļoti uzmanīgi ruslans ir ļoti viltīgs un slīpēts tipiņš!! Tik nekaunīgi apkrāpt cilvēkus, kas ir nonākuši neapskaužamā situācijā ir jāmāk. Un protams, čeku par sniegto pakalpojumu Ruslands atcerējās „izsist” tikai nākamajā dienā pēc pieprasījuma.
Pēc pārrunām Ruslans bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem atteicās veikt daļēju naudas atmaksu par pārmaksāto pakalpojumu. Cilvēki lūdzu nekādā gadijumā neiesaistieties darījumos ar šo krāpnieku!!

U User57694 05.07.2016

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes