Sia Merkurss At - Sia Merkurss At - Bojata prece

Labdien 28. 06 nopirkām veikala pienu un atveram iepakojumu 22: 30 un izrādījās ka pienu ko pārdeva bija skābs kaut ari viņam termins bija 30. 06 no rīta pārdevējā bāza seja pavadzīmes ka to partiju ar skābo pienu aizsūtīja atpakaļ un pienu nav pārdevusi, ka sanāk ka nauda paņemta un piens pārdots ar saka ka nav pienu pārdevusi, un vel maize ar pienu aprēķināti viena cena nevis atsevišķi ka tam jābūt visos veikalos, tā nav pirmā reize kad tiek pārdots piens vai cīsiņi bojāti, un vel pie tam ir gadījusies momenti kad tiek apkrāptas ar atlikumu, ko var darīt šajā situācija jo ne visiem ir daudz naudas lai pēc tam mest miskaste jo viņi nedomā ka bojāta prece tā ka piens nejauši var tikt iedots mazam bērnam
1. 47 par tirgus desu
1. 43 par 3 baltmaizēm un pienu

J Jekaterina kudrjavceva 29.06.2016

Komentāri (2)

P pele222 29.06.2016

šajā karstajā laikā viss bojājas ātri kaut arī termiņš ir norādīts līdz tam datumam un tam vairs nav nekāda nozīme

V Vecmilgravis Osis. 29.06.2016

1.43 par 3 baltmaizēm un pienu? Rīgā vispār nopirksi vienu pienu vai maksimums 2 maizes. Priecājies ka tev tik daudz sanāk.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes