Rimi mini Ezerkrasts Liepāja - Rimi/ Tomāti ar mušiņām

Pieejot veikalā pie dārzeņiem, acīs iekrita šāds skats, tomāti ar mušiņām. Es nesaprotu kā var tirgot veikalā šādus produktus, pats labākais ka veikala darbiniece pagāja garām un pat nenoreaģēja ka tu ir šādi tomāti. Skatījos ķiplokus, jo vēlējos iegādāties viņus, tur arī viņi nav pārlasīti sakaltuši reti kurš bīja labā stāvoklī. Negribas pat vairs iet uz šo veikalu. Jo paliek pretīgi🤮

K Klients 23.10.2022

Komentāri (4)

Velvetpopstar 27.10.2022

Varbūt tā pārdevēja neatbild par to nodaļu, tapec pagāja garām. Ņemot vērā cik veikala var nopelnīt, tad man ari būtu vienalga, saka kā maksā, tā strādā.

K Klients 27.10.2022

Es uzskatu ka tīrībai ir jābut veikalā, jo īpaši pie augļiem un dārzeņiem .

A annaute 27.10.2022

Tad ej strada un ievies tur tirību.

D Dzosuaa 01.11.2022

Valmieras jaunaja rimi bulkas ar mušām, vel nedēļu atpakaļ biju iegajis, kops vadaras nekas nav mainijies, gribi bulku ēd ar mušām, piedodiet, bet tas ir pretīgi. Vel nezin vai tajās bulkās nav ieperinajusies oliņas.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes