Rīgas 2. slimnīca - Rīgas 2. slimnīca / Loti šausmīga attieksme un slikts serviss! Ļoti, Loti nekompetents ārsts?

Labrit! Velos pastastit par sis slimnica darbinieku nekompetento ricibu! Es sa gada 9 maija kapjot uz gajeju parejas no paaugstinajuma izmezgiju kaju! Sajutu asas durosas sapes kreisa celi!"Arste"man pat nepienakot klat pateica ka viss ir ok! Rezultata vini nesaprotu kadel ir ierakstijusi ka ir" izmeklets"labais nevis kreisas celis!😔😔😔

23.05.2022

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no Rīgas 2. slimnīca Support Pārstāvja atbilde 14.06.2022

Pamatojoties uz Jūsu iesniegto viedokli tīmekļa vietnē www.sudzibas.lv un papildus mutisku komentāru par apkalpošanu SIA “Rīgas 2. slimnīca” (turpmāk – Slimnīca) 2022. gada 9. maijā, tika veikta Jūsu aprakstītās situācijas analīze, izvērtēta medicīniskā dokumentācija, kā arī saņemti paskaidrojumi no ārstniecības personāla, kas 2022. gada 9. maijā dežurēja uzņemšanas nodaļā.

Tika konstatēts, ka Jūs ieradāties Slimnīcas traumpunktā 2022. gada 9. maijā ar sūdzībām par kreiso ceļa locītavu no 2022. gada 5. maija. Informācija par traumu netika saņemta. Tika izmeklēta, t.sk, veikta rentgenogramma kreisajai ceļa locītavai un izsniegts izraksts ar diagnozi “labās ceļa locītavas bursīts”.

Dežūrārsts atdzīst drukas kļūdu, norādot izrakstā labo ceļa locītavu kreisās ceļa locītavas vietā.
Paskaidrojam, ka Slimnīcas ārstniecības personāls ir izlabojis izrakstu no ambulatorās pacienta medicīniskās kartes, un tas Jums jau ir nosūtīts.

Slimnīcas vārdā pateicos Jums par iesniegto viedokli par mūsu personāla darbu. Novēlu Jums pilnībā atveseļoties. Jūs esiet laipni gaidīts mūsu slimnīcā, ja Jums būs nepieciešama palīdzība skeleta un locītavu traumu vai saslimšanu gadījumā.

I Ilmars Deksnis 23.05.2022

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes