Maxima - Preces kvalitāte

Virs nopērkot Favorit olas, mājas konstatēja, ka viena ola ir veca, ieplisusi un pa kārbiņu šiverēja tārpi, tas viss darās Kuldīgas Maximā, vai tad izkramejot preci tiešām nevar sajust olu smaku?

24.07.2021

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no uznemums Maxima Latvija Pārstāvja atbilde 26.07.2021

Labdien!
Paldies par sniegto informāciju.
Par radušos situāciju esam informējuši veikala administrāciju.
Veikala atbildīgais darbinieks veica pārbaudi atlikumā esošām olām un neatbilstības netika konstatētas.
Ar atbildīgajiem darbiniekiem tika veiktas atkārtotas pārrunas, īpaši uzsverot pievērst uzmanību produkta kvalitātei izliekot to tirdzniecībā.
MAXIMA Latvija ir svarīgs ik viens klients, tāpēc paldies, ka norādiet uz nepilnībām un lietām, kuras mums jānovērš.
Atvainojamies par radušos situāciju.
Ar cieņu,
Maxima Latvija

R Rūta Vītola 24.07.2021

Komentāri (2)

S sannas 27.07.2021

Kā jāsaprot- izkrāmējot preci? Jūs varat iedomāties, ka tās olas varbūt tika izliktas nedēļu atpakaļ un tur nekas nesmirdēja? Varbūt jūs domājat, ka darbinieki katru kastīti atver un katru olu izcilā? Arī pircēji bieži vien ver vaļā kastītes, sasit olas un iebāž plauktā atpakaļ. Ja jau viņas smirdēja, tad kāpēc vīrs viņas ņēma?

R Rūta Vītola 28.07.2021

Nu nezinu, vai akcijas olas tur tā nedēļu stāvētu🤦‍♀️vīrs pēc darba noguris un negribēja vairs braukt atpakaļ, bet arī kasiere redzēja, ka iepakojums stūrī mitrs vēl mierīgi ieliek maisiņā, šis mums kalpoja kā mācība, katru paciņu tgd pērkot apskatam, nav jau pirmā reize,tad zemenes sapuvusas, bet nepamanīju pati, jo iepakojums bij plēve ietīts, to jau pārdzīvoju, bet nu olas ar makšķernieka priekiem, būtu cenotas paņēmusi, pati vainīga

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes