Maxima - Maxima/ Slikts serviss

Visiem Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu jauno gadu! Situācija it kā ne sūdzība bet kaunība firmai Maxima jo salīdzinot Rimi dāvanas darbiniekiem un salīdzinot Maxima dāvanas! Strādājot tādā lielā firmā mana doma tāda jeb ne dāvināt vispār jo katru gadu viens un tas pats! Kāds varbūt teiks ka laba dāvana bet nē tās ir mana domas!

27.12.2022

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no uznemums Maxima Latvija Pārstāvja atbilde 28.12.2022

Labdien!
Paldies par sniegto atsauksmi! Mums ir svarīgs katrs kolēģis, un mēs augstu novērtējam viņu darbu uzņēmumā, tāpēc kā ikdienā, tā arī svētkos rūpējamies, lai darbiniekus iepriecinātu.
Šogad svētku laikā sarūpējām īpašas un pārdomātas Ziemassvētku dāvanas gandrīz 7000 mūsu uzņēmuma darbiniekiem un vairāk nekā 2000 darbinieku bērniem. Vienlaikus regulāri sveicam arī kolēģus, kuriem ir trīs un vairāk bērni. Papildus tam atbalstām darbiniekus un viņu bērnus arī citos svētkos un nozīmīgos notikumos, piemēram, bērnam uzsākot skolas gaitas vai arī par teicamiem sasniegumiem skolā.
Rūpes par darbinieku labsajūtu, darba novērtēšana notiek nepārtraukti, tāpēc arī turpmāk strādāsim, lai uzlabotu kolēģu labklājību un iepriecinātu viņus un viņu bērnus gan ikdienā, gan svētkos.
Ar cieņu,
"Maxima Latvija" komanda

L linda.kreimane 27.12.2022

Komentāri (3)

A annaute 27.12.2022

Mūsu veikalā strādājošiem vispār nav Ziemassvētku davanas , nepatīk ej uz Rimi.

R RunčaĶepa 28.12.2022

Varbūt turklāt iesniegsi sūdzību par savu kaimiņu, jo ​​viņa sieva ir skaistāk?

S sannas 29.12.2022

Cik sekls attīstības līmenis jums Linda Kreimane, nespēju noticēt ka ko tādu var uzrakstīt pieaudzis cilvēks.
Tevi kāds ar varu tur Maximā? Ej uz Rimi, varēsi pieēsties tos zirņus ar majonēzi un smirdēt vairākas dienas! Kaut kāda palīgskolas izglītības iestādes absolventes sūdzība.
Maxima kolēģi, sametiet naudiņu, uzdāviniet Lindai Kreimanei majonēzi un siļķu bundžiņu!

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes