- Krāpšana

BEZ TABU
В эфире программы регулярно появляются сюжеты с лживой информацией порочащие честь,достоинство и деловую репутацию.

A Annaaa 16.03.2016

Komentāri (2)

L LienaL 18.03.2016

Jā, arī es un mana ģimene saskārāmies ar "Bez tabu" melīgu un noķengājošu sižetu, kas bija vērsts pret manu ģimeni, ieskaitot nepilngadīgos bērnus. Diemžēl aiz cēla lozunga, atmaskot nejēdzības, slēpjas dzīšanās pēc lētas popularitātes. Tādā veidā tā saucamie žurnālisti cenšas konkurēt ar godprātīgi savu darbu darošiem reportieriem.
Šis "kantoris" sen jāreorganizē!
Aicinu publiski paustu nepatiesību neatstāt bez uzmanības. Vajag vienoties nepatiesi apmelotiem, publicēt atsaukumus, sniegt tiesā pret "Bez tabu" par melu izplatīšanu.

S Sandra65 31.03.2016

To raidījumu vairs neskatos. Sižeti nomelnojoši, informācija nepilnīga, nepārbaudīta, aizstāv tos kuriem "labākā aizstāvība ir uzbrukums", rāda tikai to kas viņiem ir izdevīgs "Reitingu vārdā", pilnīgi nedomā par cilvēkiem, kurus nepamatoti apvaino, pazemo ar saviem sižetiem, ja tos vispār tā var nosaukt.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes