Maxima - Karbonādes nav

Vakar nopirku mežciema Maximā "cūkgaļas kakla karbonādi"... Atverot vaļā iepakojumu izrādās kaut kāds atgriezums, kas, par nožēlu nav pat škiņķis, bet gan kaut kāda ļerpata. No svētku karbonādes čiks vien sanāk. Domāju ka vēl daudzi cilvēki uz šo karbonādes triku iegrābās.

31.12.2022

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no uznemums Maxima Latvija Pārstāvja atbilde 03.01.2023

Labdien!

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un vilšanos!

Vēlamies informēt, ka konkrētais gaļas produkts, no piegādātāja tiek saņemts fasētā veidā. Gan pirms produkcijas pieņemšanas, gan izvietošanas tirdzniecībā, tai tiek veikta kvalitātes pārbaude izlases veidā – pārbaudītas atsevišķas produkta partijas. Ja neatbilstības netiek konstatētas, tiek pieņemts, ka produkts atbilst tirdzniecībai. Ņemot vērā, ka visu produkciju pārbaudīt nav iespējams, diemžēl, izņēmuma kārtā, tirdzniecībā nonākusi neatbilstošas kvalitātes prece.

Lūdzam nosūtīt pirkuma čeku un Paldies kartes numuru uz uzņēmuma informatīvo e-pastu: [email protected], lai varam atgriezt summu, kas tika iztērēta iegādājoties šo produktu.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Ar cieņu,
"Maxima Latvija" komanda

R Renars Rubults 31.12.2022

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes