- Gribējāt, lai notīram jumtu? Lūdzu!

K Kafs 01.03.2010

Komentāri (10)

D Deika 01.03.2010

Un kurš māksās par šo sviestu?!

E enšteins 01.03.2010

ohh yeah

E enšteins 01.03.2010

man tadas aizdomas, ka tos virsrakstus bildeem raksta baigais džoukers...-->padoms aspraatim?nedari to, kas tev nesanāk, neziepējies..un tevi cienīs. un tad es tevi uzrunāšu ar lielo "T"

H He 02.03.2010

Mjā... Domāju, ka jumtu neviens netīrija, bet ledus no jumta pats nokrita. Neticu, ka jumtu tīrītāji tādu stulbību būtu darījuši.

A Arturas 04.03.2010

Man, savukārt, šķiet, ka virsraksta autoram ir viss kārtībā ar humora izjūtu :)
Skaidrs, ka ledus pats novēlās - paldies Dievam, ka autiņos neviens nesēdēja ... Apdrošinātāji sedz šādus zaudējumus. Šoziem baigi incanto lietu atklāju - ja apsaimniekotājs nav notīrījis mājas jumtu, un augšstāvam no sniega ūdeņiem noplūst griesti, tad apdrošinātāji nesedz zaudējumus ... Bet no apsaimniekotāja piedzīt ir diezgan nereāli.

K karzlo 15.03.2010

Кара Господня для владельцев сих нескромных иномарок. Нет сочувствия богатому!

N no malas skatoties 22.03.2010

"Кара Господня для владельцев сих нескромных иномарок. Нет сочувствия богатому!" - глупый и завистлевый комент Ленивца по жизни..

A Araabs 23.03.2010

Pilns krievu nets ir ar tādām bildēm, viņiem tur tas skaitās normāli, mest ledu no jumta uz mašīnām.
http://www.youtube.com/watch?v=Ahl_UYA3spw
Klipā redzētajā situācijā, pat krievu prokuratūra neko mašīnas saimniecei nevarēja palīdzēt, tāda vot tur dzīve "rōōōģinā māāātuškā" :D

S sss 23.03.2010

tada vot

Z Zuzzija 24.03.2010

hmm, nu ir tā, ka ar manu auto noticis tas pats - vnk nometa sniegu. Mašīna bojāta.Policiju neizsaucu (neiedomājos, jo summa bija mazāka par 200ls un parasti kasko var pieteikt bez izsaukuma) un kasko atteicās izmaksāt (sīkiem, sīkiem burtiem līgumā par šo pieminēts....) Tā kā ja jums rodas šāda situācija, droši sauciet policiju!!!! Un rūpīgi lasiet apdrošināšanas līgumus! Kaut arī bez lupas, to nav iespējams izdarīt..............

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes