Sportland - Good quality ???? Sports Direct. Sportland veikals.

Pēc sešam dienam saplīsa. Naudu neatgrieza, iedeva dāvanu karta ar tādu pasu vērtību. Personāls negrib stradat, spele spiegu ar racijiam. Nolēmu apmainit karti, neiedeva atlaidi par laika zaudēšanu. Sūdzību uzrakstīju sportlendam, neatbildēja, piezvanīju sportlenda, runāju ar it ka menedžeri, kas apsolīja atbildet, bet tik un tā viņš ari ir.

Nevajag tur neko pirkt! Slikts serviss.

в Ввбд 20.06.2017

Komentāri (3)

smejiesvesels 26.06.2017

Ir tā, ka neviens no likuma punktiemkas attiecināmi uz garantiju nenorāda, ka veikalam par valkātu/ lietotu preci būtu jāatgriež nauda, Veikalam pirmkārt ir jāpiedāvā remonts, ja tas nav iespējams tad maiņa pret jaunu līgumam atbilstošu preci. Dāvanu karte ir normāls risinājums. Veikals rīkojies atbilstoši PTAC nolikumam un MK noteikumiem.
Apavi tomēr tika valkāti.No likumiskās puses pretenziju pret veikalu nevar būt.

F fl 04.01.2018

Gudriniek, pēc tava prāta apavus pērk lai uz tiem skatītos?
Bet Sport Direct, kaut tur slikta apavu kvalitāte, vismaz pilda savas garantijas saistības!

S skubina 01.12.2018
Apavi

Sportland nekvalitatīvi apavi, nododot tos ekspertīzei izrādās, ka paši pārdevēji veic ekspertīzi
un pēc 15 dienām paziņo apkaunojošu atbildi.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes