Europark - EuroPark Reket

Labdien
EuroPark (stāv. Grostonas 1) nelikumīgi gribēja *izsit* no mani naudas .
Man uz rokas ir stāvvtalons, čeks no veik Prizma. Foto fiksācijas ir redzams specialais kabatiņ a/m Volvo kur varam redzīt
šo. Viss šo situāciju es paskaidroja (ar pielikumiem) EuroPark, bet no mani prasa samaksāt sodas naudas 25 eiro!
Ko man darīt?
Valerijs

V valerijs savrovs 06.09.2016

Komentāri (12)

T Tong Po 06.09.2016

Sāc ar to, ka pajautā no viņiem kādus pierādījumus tam, ka Tev bija/nebija čeks ielikts auto redzamā vietā. Pieņemu, ka uzņēmuma darbiniekam, kas konstatēja pārkāpumu, bija jānodrošinās ar attiecīgām bildēm vismaz.

A Artūrs CLM 08.09.2016

Sūti viņus dēt olas, jo neko viņi tev neizdarīs, biļete bija, pārējais pie vienas vietas.
Parādu piedzinēji neko neizdarīs tev, jo pat ja nonāks līdz domai vērsties tiesā, paši sapratīs ka bezjēgā!

alergologs 08.09.2016

Tak man pie darba ar šitie gudrinieki uzlika sodu, ar visu to, ka logā bij ielīmēts QR, ka es varu tur stāvēt kad un cik gribu. Es Jūsu vietā nemaksātu tiem izspiedējiem neko.

P Panksxxx 10.09.2016

Žēl, ka 10 dienu laikā bet nosūti kaut vai tagad, rīt pa pastu ierakstītā vēstulē pretenziju uz Euro Park adresi! ( liekas, ka to var izdarīt pat 21 dienas laikā) un neliecies ne zinis! Neviens parādu piedzinējs tev NEKO neizdarīs! To es tev varu pateikt pilnīgi droši un pārliecinoši! Arī man ir kādi 6 tādi sodi uzlikti un NEVIENU neesmu maksājis un netaisos!!! Par 7 minūšu stāvēšanu man uzreiz iemēra sodu - FACKU viņiem ne sodu!

O OskarsV 16.10.2019

Tā nu gan tas nenotiek... Man uzlika sodu, lai gan aiz stikla bija caurlaide (noslīdējusi, ja nevarēja redzēt gadskaitļa beigas), strīdējos ar viņiem 3 mēnešus, (jo viņi lēni atbild) un beigās samaksāju sodu. Pēc 14 mēnešiem saņemu it kā 3 paziņojumu no parādpiedzinējiem, ka neesmu ar viņiem norēķinājies par parāda piedzīšanu un esmu ielikt kaut kādā parādnieku uzskaitē, kur būsu 3 gadus! Lieliksi, ne?

P PetjkaPowar 24.09.2016

Un kur tad tev tas talons stāvēja? Ir bilde?

Kalosa11 01.11.2016

Jus te visi esat baigie gudrinieki. Ta vieta lai ietu un maksatu, Jus izvelaties nemaksat skriet un risket un pec tam pikstat ka Jums ir uzlikts sods. Butu jau labak ja Jus samaksatu pars Euro un miers, ne Jus nemaksajat un pec tam raudat par lielu sodu. Tak pasi esat vainigi. Es katru dienu braucu uz Rimi veikaliem kur saimnieko ''Europark'', vienmer aizvelku savu ''pakalu'' lidz aparatam un panemu bezmaksas bileti, un nolieku uz panela, un man ne viens ne centa neprasa, un man nekad nekadu problemu ar ''Europark'' nav bijis, bet Jus redz cilveki esat parak slinki lai aizietu pakal biletei, vai esat parak lepni, nu tad sanemat sodu. Visi cilveki vienmer iet un samksa to kaut kadu naudu vai panem bezmaksas bileti un dzivo laimigi bez nekadam pretenzijam, bet Jums te kaut kadiem indiviediem vot nepastav noteikumi un Jus te vislaik sudzaties tas izdarija to tas izdarija sito, tak vajag dzivot normali pec noteikumiem, nevis izdomajat sava galva kaut kadus noteikumus un pec tam raudat ka visi ir slikti, Jus pasi esat slikti un atbildat par savam darbibam. Ja dzivo pec noteikumiem tad problemu nekad nekadu nav, bet ja prieks Jums nepastav noteikumi, tad vispar noliekat savus auto majas un ejat kajam, un nevienam nekas nebus jamaksa un nebus nekadu sodu, ja negribat satigat kajam un protams ka negribat jo Jums jau ir pat slinkums samaksat par stavlaukumu, tad japienem noteikumi tadi kadi vini ir, un nav ko raudat.

V VivaSP 12.11.2016

Даудз буртус неслинкс гудрниекс))))

N Niks Andersons 01.09.2017

Gudrinieks..Es noliku mašīnu un samaksāju 3 eiro. A izrādās naktī 24.00 mainās tarifi un 3 eiro ir pa dienu a naktī 2 eiro un man jaierodas naktī samaksāt par nakts tarifu..EUROPARK ir hitriji kēmi, kas izmanto sarežģītus risinājumus vienkāršām lietām. A no rīta lūdzu 25EURO. Sanāk, ka es 12 stundas pa 28 euro stāvēju..Neliekas ka pa nekaunīgo?

L LV111 06.02.2018

Niks Andersons Tu vispar nerubī nekā? Kas tur ir sarežģīts? Tas ir vienkārš risinājums, vajag pa nakti stāvēt brauc pēc 24:00 maksā 2Euro un stāvi bez problēmām, ieradies agrāk maksā par to laiku ko stāvi pirms nakts tarifa, un ja negribi 24:00 iet maksāt vēl 2Euro par nakts tarifu tad maksā lielāku naudu tad kad esi agrāk ieradies. Kas nav skaidrs? Viss ir vienkārši, sarežģīti ir laikam tikai atsevišķiem indivīdiem. Man nekad nekādu problemu nav bijis. Nevajag savas vainas dēļ iet un sūdzēties par to ko esi pats salaidis dēlī.

L LV111 12.11.2016

Tu gudrinieks iemācies Latviski rakstīt.

O OskarsV 16.10.2019

Vārds ''latviski'' nav jāraksta ar lielo burtu! :D :D :D

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes