Delimano - Delimano/ Kvalitāte produkcijas ļoti slikta

Pagāja 11 mēnesi airGrila lietošanai. Nopirkts maija pagājušajā gada, sākts lietot novembri. Lietoju nedēļa 1-2 reizes. Mazgāju ka norādīts instrukcijā ar karstu ūdeni. Visa krāsa iekšā pēkšņi saka noiet… Uzņēmums saka ka pati vainīga. Bet forši uz 10-15 reizēm pirkt ierīci pa 100€. Kur tālāk virzīt savu sūdzību?

04.04.2023

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

A A.aqwert 04.04.2023

Komentāri (4)

Arkukušjans 04.04.2023

Kas ar to darīts? Izskatās, ka cepts un dedzināts, svilināts un kaltēts, un tad vienreiz ar Skaidru un skrāpi nomazgāts :D

A A.aqwert 05.04.2023

Tur jau tā lieta ka nekas nav darīts. Es liku viņu mazgāties un visa krāsa nogāja nost. ( Mazgaties - tas nozīmē es ielēju karstu ūdeni un atstaju uz 3-4 stunām.

Arī iskatas ka būtu viņai 1000 gadu, bet 11 mēneši. un letoju es viņu 1-2 reizes nedēļā

A A.aqwert 04.04.2023

Tur jau tā lieka ka izskatās briesmīgi. 😂 bet krāsa pavisam nogāja 1 mazgāšanas reize ( pēdējā). Pēc tā ka pastāvēja ar karsto ūdeni iekšā.
Es pat vienmēr cepu ar cepšanās papīru virsu.

Arkukušjans 06.04.2023

bet krāsa pavisam nogāja 1 mazgāšanas reize ( pēdējā)- sanāk pirmā ir arī pēdejā mazgāšanas reize gada laikā. Pilnīgs sviests. Ja krāsa nogāja nost pēc pirmās lietošanas, tad Jums vajadzēja uzreiz vērsties pie pārdevēja, tad jau noteikti samainītu, nevis gaidīt, kad prece izskatās nolietota un pagājis gads. Un vēl, palasiet instrukciju, gaisa konvensijas krāsnīs cepampapīru un folliju nedrīkst lietot.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes