www.sudzibas.lv Pepco slikts serviss

Pepco - slikts serviss

Temats: Sūdzība par veikala vadītājas attieksmi pret klientu – PEPCO Ozolnieki

Labdien!

Vēlos iesniegt sūdzību par ļoti nepatīkamu pieredzi PEPCO veikalā Ozolniekos, Meliorācijas ielā 2, 2026. gada 5. septembrī aptuveni plkst. 14:44.

Veikalā meklēju sev treniņbikses un mierīgi skatījos plauktā, meklējot savu izmēru. Pie manis pienāca darbiniece, kura vēlāk noskaidrojās, ka ir veikala vadītāja. Viņa paņēma plauktu ar precēm un ļoti strauji virzīja to manā virzienā, tādējādi liekot man atkāpties un paiet malā, lai viņa varētu tikt garām. Šāda situācija atkārtojās vairākas reizes. Ne brīdinājuma, ne atvainošanās nebija.

Tā kā man kļuva nepatīkami, es aizgāju skatīties citas preces un pēc kāda laika atgriezos pie treniņbiksēm, kad darbiniece tur vairs nebija.

Es paņēmu L izmēra bikses, pieliku tās sev klāt, lai saprastu, vai izmērs man derēs. Pēc tam paņēmu lielāku izmēru, lai salīdzinātu abus izmērus. Darbiniece atkal pienāca pie manis un bez jebkāda jautājuma vai paskaidrojuma paņēma bikses, kuras biju nolikusi malā, un nolika tās atpakaļ vietā.

Es vienkārši mēģināju izvēlēties sev piemērotu izmēru un neuzskatu, ka būtu darījusi kaut ko nepareizi.

Man ir jautājums – kā klientam šādā veikalā ir iespējams mierīgi iepirkties, ja darbiniece šādā veidā traucē izvēlēties preci?

Īpaši nepatīkami ir tas, ka šādi pret mani izturējās veikala vadītāja. No veikala vadītāja sagaidu profesionālu, pieklājīgu un cieņpilnu attieksmi pret klientiem.

Man ir saglabājies pirkuma čeks, kurā redzams, ka pirkums šajā veikalā veikts 05.09.2026. plkst. 14:44:29. Lūdzu pārbaudīt videonovērošanas ierakstu par šo laiku un objektīvi izvērtēt aprakstīto situāciju.

S