Park Expert - negodīga komercprakse
Naktī atstāju auto Park Expert stāvvietā pie ARS klīnikas. Apmaksāju ar Mobilly — samaksāju par divām stundām, izbraucu jau pēc pusotras.
Pēc divām nedēļām pastkastē 35 eiro sods. Pamatojums: "Par pakalpojumu NAV veikta apmaksa." Tas vienkārši nebija taisnība — nauda viņiem bija.
Nosūtīju čeku. Atbilde: labi, tad 20 eiro. Un tikai tagad atklājas īstais iemesls — apmaksu esmu sācis 33 minūtes par vēlu. Proti, sākotnējā vēstulē man tika norādīts viens iemesls, bet patiesais bija cits, un to uzzināju tikai tāpēc, ka iebildu.
Zaudējumu viņiem nav nekādu, Apmaksu veicu ar Mobilly — 5,77 EUR. Apmaksātais laiks beidzās 02:04, es aizbraucu 01:09. Par 55 minūtēm viņi saņēma naudu, stāvvietu neizmantojot. Bet naudu atpakaļ nedod, jo "līgumsods izslēdz zaudējumu atlīdzību".
Samaksāju, nepiekrītot. Iesniegumu uzrakstīju arī PTAC — kas šobrīd vērtē šī uzņēmuma komercpraksi, jo vairāk nekā puse no visām sūdzībām par stāvvietām Latvijā šogad ir tieši par viņiem.
Salīdzinājumam: Mobilly man reiz piezvanīja, lai pajautātu, vai apturēt stāvvietu, jo redzēja, ka esmu iebraucis citur. Tā izskatās attieksme pret klientu.