www.sudzibas.lv Pagalmaatrakcijas.lv Pagalmaatrakcijas.lv Izkrāpšana/ šantažēšana/ bojājumu uzvelšana

Pagalmaatrakcijas.lv - Pagalmaatrakcijas.lv Izkrāpšana/ šantažēšana/ bojājumu uzvelšana

NEGATĪVA PIEREDZE❗️
PAGALMA ATRAKCIJAS ( Dzintars Riders, Bauska.)
Vēlos brīdināt citus par savu ļoti negatīvo pieredzi ar piepūšamās atrakcijas nomu uz Līgo svētkiem.

Par atrakcijas nomu samaksājām 260 €. Atrakciju atveda, izmantojām bez jebkādām problēmām – tā visu laiku darbojās, nelaida gaisu ārā, un netika pārkāpti mutiski norādītie lietošanas nosacījumi (piemēram, tajā nekāpa cilvēki virs 100 kg).
No rīta atrakciju savāca. No mūsu puses bija cilvēks, kurš palīdzēja to novākt. Atrakcija bija pieslēgta elektrībai, un iznomātājam bija iespēja to uz vietas uzpūst un pārbaudīt, taču viņš to neizdarīja. Atrakcija tika aizvesta prom bez jebkādām pretenzijām.
Pēc trim dienām saņēmām ziņu, ka it kā esam sabojājuši atrakciju un mums jāsedz 378€ remonta izmaksas. Tika atsūtītas bojājuma bildes, taču mēs nevarējām pārliecināties, kad un kā šis bojājums radies. Turklāt tika sniegta arī savstarpēji pretrunīga informācija – vienā brīdī tika teikts, ka atrakcija pēc mums tikusi izjaukta un tīrīta mājās, citā – ka bojājums konstatēts tikai pie nākamā klienta.
Divas dienas saņēmām zvanus un ziņas ar prasību steidzami samaksāt 378€, jo mums tika skaidrots, ka, kamēr nauda nebūs saņemta, atrakciju neremontēs un to nevarēs izmantot. Līdz ar to uz mums tika izdarīts liels spiediens pēc iespējas ātrāk atdot naudu.
Mēģinājām rast kompromisu un piedāvājām segt 50% no remonta izmaksām, taču tam nepiekrita – tika pieprasīta visa summa.
Jāpiemin arī tas, ka nomas brīdī mums netika iedots ne līgums, ne pieņemšanas–nodošanas akts, ne kvīts par samaksu, ne rakstiski lietošanas vai drošības noteikumi.

Diemžēl mūsu kompānijā bija cilvēks, kurš iznomātāju pazīst personīgi. Lai neradītu konfliktu un nesabojātu savstarpējās attiecības, tika pieņemts lēmums samaksāt pieprasīto summu, lai gan mēs paši šādai atbildībai nepiekritām un uzskatījām, ka mūsu vaina nav pierādīta. Skaidri redzams pēc foto, ka atrakcijas plīsuma vieta nav pirmā svaiguma un nav zināms, kad ir plīsusi. Turklāt tas nav vizuāls bojājums, bet kaut kur iekšā, ko nevar pamanīt. Iespējams šādu atrakciju mums jau nogādāja.

Ar šo ierakstu nevēlos nevienu nomelnot – vēlos tikai dalīties ar savu pieredzi un brīdināt citus. Ja plānojat nomāt piepūšamo atrakciju, noteikti:
* pieprasiet līgumu un kvīti;
* nofotografējiet un nofilmējiet atrakciju pirms un pēc lietošanas;
* pieprasiet, lai atrakcija tiktu pārbaudīta jūsu klātbūtnē gan izsniegšanas, gan pieņemšanas brīdī.

Mūsu pieredze bija tāda, ka 260 € nomas maksa pārvērtās par 638 €, un pēc svētkiem vēl steidzamā kārtā nācās samaksāt pieprasīto summu par bojājumu, kuru mēs savas lietošanas laikā nekonstatējām.

Vēlos arī piebilst, ka, ja lēmums būtu bijis tikai manās rokās, par šādu attieksmi un situācijas risināšanas veidu es nebūtu maksājusi ne centa. Mēs piedāvājām kompromisu – segt 50% no remonta izmaksām –, taču tas tika kategoriski noraidīts. Tāpēc tagad mums atliek šo naudu atmaksāt,lai gan joprojām uzskatu, ka šādas prasības pret mums nebija pamatotas.
Šādu postu neliktu, ja būtu tīši bojājuši un konstatējuši uzreiz, ka atrakciju saplēsām un gaiss vairs neturas un bērnu vairs nevar izklaidēties. Mums bija viss kārtībā līdz pat atrakciju izslēdzām.

Nekad dzīvē neviens neiet un nepiedzen naudu par īrētām precēm, kas iet cauri lielam apjomu cilvēku un nolietojas, turklāt paziņot pēc trim dienām, kur nav garantija, ka pēc mums šī atrakcija gāja vēl uz nomu…
Turklāt kāda iespēja, ka šādam biznesam, kur viena atrakcija maksā pāris tūkstošus nav apdrošināšanas, nekāda….
Ja tomēr izlemsiet no viņa īrēt atrakciju, esiet gatavi tam, ka, balstoties uz mūsu pieredzi, arī vairākas dienas pēc nodošanas var tikt izteiktas pretenzijas par iespējamiem bojājumiem un pieprasīta vairāku simtu eiro samaksa. Tāpēc noteikti pieprasiet līgumu, kvīti, fotografējiet atrakciju un lūdziet, lai tās stāvoklis tiek pārbaudīts uz vietas nodošanas brīdī.

Turklāt, Faceboka liek nepatiesu informāciju, par sniegto atsauksi/ pieredzi ar šo uzņēmumu. Visi fakti tiek sagrozīti viņam vēlamajā virzienā.

A

X xctaps 22 min atpakaļ

Nemaksājiet, domaju, ka jūs noteikti mēģina apkrāpt. Papildus tam uzrakstiet sūdzību vidam par kvīts neesamību.