www.sudzibas.lv Otolaringologa Ingus Vilks Nekompetents neuzmanīgs ārsts

Otolaringologa Ingus Vilks - Nekompetents neuzmanīgs ārsts

Es rakstu, lai paustu savu nopietno neapmierinātību ar ārsta ( Ingus Vilks ) sniegto aprūpi nesenā vizītē. Mūsu pieredze bija tālu no pieņemamā, un es uzskatu, ka ārsta rīcība liecina par profesionālisma trūkumu un rūpju par pacientu labklājību.

Pēc ilgas gaidīšanas mēs beidzot tikām pie ārsta. Tomēr viņš mums veltīja tikai 3 minūtes uzmanības. No šī laika 2,5 minūtes viņš pavadīja, flirtējot un smejoties ar divām māsām savā kabinetā. Viņš neizrādīja nekādu interesi par mūsu veselības vēsturi vai sūdzībām. Viņš ātri atbildēja ar "Labi" uz katru sūdzību, un viņa galvenā uzmanība bija vērsta uz jautrošanos ar māsām.

Ārsta pārbaude bija virspusēja. Viņš pārbaudīja tikai vienu ausi un izņēma aizbāzni, pat nepaskatoties uz otru ausi, kurā arī bija aizbāznis. Viņš arī ignorēja manu deguna problēmas, kuras ietver šķību degunu un pilnībā aizsprostotu vienu deguna blakusdobumu. Viņš atbildēja, ka šīs problēmas ir normālas un ar tām var sadzīvot.

Vizīte bija steidzīga, un attieksme bija briesmīga. Tas bija laika un naudas izšķiešana. Man ir iespaids, ka ārsta uzmanība ir vairāk vērsta uz personīgajām interesēm, nevis uz pacientu aprūpi. Viņš šķiet nenobriedis un nekompetents. Es ļoti iesaku izvairīties no šī ārsta.