Oskvid.com - Ieteikums
Vēlos dalīties ar savu pieredzi par Oskaru Andersonu, jo zinu, ka viņš ir ne tikai sirsnīgs un uzticams cilvēks, bet arī ļoti talantīgs video filmētājs un vizuālā stāsta radītājs. Strādājot kopā ar viņu pie vairākiem projektiem, esmu redzējusi, ar kādu precizitiāti, pacietību un radošumu viņš pieiet katram uzdevumam. Viņš iedziļinās detaļās, viņam ir svarīgi, lai klients ir apmierināts ne tikai ar gala rezultātu, bet arī ar pašu sadarības procesu. Oskars filmē kāzas, pasākumus un citus nozīmīgus brīžus ar īpašu sajūtu - viņš noķer emocijas, gaisotni, cilvēku mijiedarbību, kas pēc tam video atdzīvojas ar siltumu un autentiskumu.
Ja kāds raksta negatīvi, tas, protams, ir viņu subjektīvs skatījums. Bet aicinu ikvienu, pirms pieņemt spriedumu, iepazīties ar Oskara darbiem un pārliecināties pašiem - kvalitāte runā pati par sevi. Katram no mums gadās klienti, ar kuriem nesaskan, bet tas nenozīmē, ka cilvēks ir slikts profesionālis.
Oskars dara savu darbu no sirds, un es viņam uzticos kā kolēģim un kā cilvēkam. :)
No sirds iesaku Oskaru!
Viņš ir ļoti rūpīgs, atsaucīgs un ar patiesu attieksmi pret darbu. Viņa filmētājos video ir jūtama sajūta, dvēsle un īstums. Ļoti profesionāla pieeja - iedziļinās katra klienta vajadzībās, nevis ''nošauj standartu.'' Darbojas precīzi, komunikācija viegla, un rezultāts - vienkārši skaists un vērtīgs!
Šodien īpaša un superīga diena. 1941.gadā 14 JŪnijā Lūzer-komentātora Kraslavieša nac*k ģn*du ģimenīte tika kauta nost un lopu vagonā sūtīta uz kautuvi!
Gejj obidilsja
Gejj obbosralsjja
maugļinaja oččko
Lvv debbikuška obbossaņec very good