www.sudzibas.lv Orioled Hub SIA Orioled Hub SIA – Krāpšana, parādi un parazītisms Turaidas ielā 17, Jūrmalā

Orioled Hub SIA - Orioled Hub SIA – Krāpšana, parādi un parazītisms Turaidas ielā 17, Jūrmalā

Meitenes, vēlos padalīties ar stāstu par pilnīgu nekaunības un parazītisma lielmeistaru, kurš pārstāv firmu Orioled Hub SIA. Rakstu to šeit, forumā, lai mēs visas varētu kopā pasmieties par šo absurdu, bet galvenais – lai brīdinātu citas dzīvokļu īpašnieces. Apdomājiet divreiz, pirms ielaižat kādu savās mājās, jo, ja uzķersieties uz šī personāža, viņš no jūsu dzīvokļa neizies pat tad, kad pienāks pasaules gals!

Šī liela mēroga krāpniecība pašlaik risinās konkrētā adresē: Jūrmala, Turaidas iela 17. Tie, kuri viņu pilsētā ir satikuši, uzreiz viņu atpazīs pēc unikālā uzvedības stila un 'shēmām'. Tam kungam ir pāri par 60 gadiem un vizuāli viņš ieņem tik daudz vietas, ka stabili grozās ap divsimt kilogramiem. Kamēr es dēļ viņa esmu parādos līdz ausīm, viņš mēnešiem nemaksā īri šajā Turaidas ielas dzīvoklī un gadiem nav devis ne centa par gāzi vai elektrību. Situācija ir tik tālu nodzīvota, ka tūlīt viņam atslēgs pat silto ūdeni – laikam gaida, kad nevarēs pat nomazgāties, lai pēc tam ar savu ierasto shēmu dotos meklēt nākamo upuri.

Pats jautrākais ir viņa uzvedības veids. Viņš staigā apkārt, tēlo nabadziņu un stāsta visiem pēc kāers, cik viņa dzīve ir 'grūta un smaga', lai tikai izsauktu līdzjūtību. Viņš ir tik dziļi iejuties šajā lomā, ka pats jau tic savām pasakām! Aktiermeistarība ir tik augstā līmenī, ka cilvēki uzķeras, žēlo viņu un piedāvā pat maizes gabalu vai sviestmaizi, domājot, ka glābj cilvēku no bada.

Kamēr Zāļu valsts aģentūrā ir reģistrēts e-pasts [slēpt]@orioled.com.sg, reālajā dzīvē šis 'cietējs' savu melno Lexus hibrīdu spītīgi nekustīgi tur manā privātajā stāvvietā Jūrmalā. Mašīna stāv tik ilgi, ka tur beigusies ne tikai degviela, bet pati elektrība akumulatorā. Laikam ar tādu svaru viņam ir par grūtu pakustēties, lai iekāptu un to luksusa kuģi beidzot pārvietotu. Protams, auto nav uz viņa vārda – pamanījies apstrādāt kādu paziņu no autoskolas, iestāstot pasaciņu, ka viņam steidzami vajag 'patrenēties braukt'. 60 gadus vecs kungs divsimt kilo svarā mācās braukt ar jaunāko Lexus, lai tikai netērētu naudu benzīnam!

Šim 'fiorellino' jau sen laiks mainīt nodarbošanos, jo šī tipa īstais arods un pamatdarbs tagad ir pārgājis pavisam citā līmenī, ko var dēvēt par viltus shēmošanu uz citu rēķina, kamēr uzņēmums kalpo tikai kā aizsegs.

Meitenes, uzmanieties un mācieties no mana skarbā piemēra! Brīdinu visus nākamos dzīvokļu īpašniekus un izīrētājus nekādā gadījumā neuzticēties un neizīrēt īpašumus šim tēlam, lai neiekļūtu tādā pašā slāzdā. Ja reiz šīs firmas nozare ir medicīnas loģistika, tad jāsaka, ka viņu galvenā specializācija ir dzīvošana uz citu rēķina! Ja redzat šo ekoloģisko luksusa aktieri pilsētā, pamājiet viņam ar roku – viņa bezmaksas teātri un parādus šobrīd sponsorēju es Turaidas ielā 17!

Starp citu, meklēju kādu, kura ir bijusi līdzīgā situācijā ar šo pašu firmu Orioled Hub SIA un varētu man sniegt kādu noderīgu padomu vai ieteikumu, kā pēc iespējas ātrāk izbeigt šo murgu. Šis cilvēks burtiski pārtiek no šādām lietām un ir liels eksperts: viņam mapēs jau ir gatavas veselas kaudzes ar dokumentiem, un viņš precīzi zina, kā izmantot likumus, lai maksimāli novilcinātu izlikšanas laiku. Ja kādai no jums ir bijusi darīšana ar šādiem īrniekiem, lūdzu, padalieties ar padomu un ieteikumiem komentāros.