Olga Noriņa, Normunds Noriņš - krāpnieki
Vēlos informēt un brīdināt citus nekustamo īpašumu īpašniekus par savu ļoti negatīvo pieredzi ar īrniekiem — Olgu Noriņu un Normundu Noriņu.
Īres līgums vēl nebija beidzies, taču īrnieki vienkārši izvācās no mājas laikā, kad es neatrados Latvijā, pienācīgi mani par to neinformējot un nenododot īpašumu noteiktajā kārtībā. Nekāds nodošanas–pieņemšanas akts netika sastādīts, un man nebija iespējas pārbaudīt mājas un tajā esošo mantu stāvokli viņu klātbūtnē.
Pēc viņu aizbraukšanas konstatēju, ka māja un pagalms ir atstāti ļoti sliktā stāvoklī. Pagalms bija stipri nolaists, kā arī bez manas piekrišanas bija nocirsti koki un krūmi.
Turklāt pēc īrnieku izvākšanās mājā vairs neatradās vairākas man piederošas lietas: saldētava, olu formas šūpuļkrēsls, jauna zāles pļaujmašīna un šūpuļtīkla statīvs.
Es nevaru apgalvot, kādos tieši apstākļos šīs mantas pazuda, taču pirms īres tās atradās īpašumā, savukārt pēc Olgas Noriņas un Normunda Noriņa aizbraukšanas to vairs nebija.
Papildus tam palika nenokārtots parāds un neapmaksāti rēķini, un līdz šim šīs saistības nav nokārtotas. Uz zvaniem neatbild.
Mana personīgā pieredze ar Olgu Noriņu un Normundu Noriņu ir bijusi ārkārtīgi negatīva.
Citiem īpašniekiem iesaku būt īpaši piesardzīgiem.
Šo informāciju publicēju, lai citi īpašnieki pirms lēmuma pieņemšanas varētu ņemt vērā arī manu personīgo pieredzi.
Kā to saprast- palika nenokārtots parāds? Drošības depozīts netika iekasēts? Pie pirmā komunālo pakalpojumu parāda nomainīt atslēgas un viss! Līgumā tam visam jābūt atrunātam un nebūs tādu sūdzību.