www.sudzibas.lv Neatgriež naudu par atpakaļsūtījumu- neļaujot reģistrēt bankas datus! Aboutyou krāpnieki- neļauj reģistrēt bankas datus, lai notiktu naudas atgriezšana.

Neatgriež naudu par atpakaļsūtījumu- neļaujot reģistrēt bankas datus! - Aboutyou krāpnieki- neļauj reģistrēt bankas datus, lai notiktu naudas atgriezšana.

Situācija ir absurda. 2 reizi atgriežot preces neatgriež naudu. Biju saglabājusi bankas datus naudas atgriezšanai. Nedēļu kā prece ir piegādāta atpakaļ. Bet neko nepārskaita. Sāku skatīties kāpēc, un mani reģistrētie bankas dati vairs nav. Ir atsūtīta saite, kurā jāreģistrē par jaunu. Tikai saite protams nestrādā, un visu laiku rāda kļūdu. Tieši tāda pati situācija bija pagājušreiz, kad gaidīju daudz ilgāk. Pagājušajā reizē datus man izdevās reģistrēt tikai izmantojot citu pārlūkprogrammu, un tur beidzot nerādīja kļūdu. Tagad visas 3 pārlūkprogrammas rāda tikai kļūdu. Naudu ne tas ka aizkavē par nedēļu vai 2, bet izskatās ka vispār nav iespējams atgriezt atpakaļ. Kaut kāds krāpnieku birojs!

M