Nauris Purviņš - Celtnieks, kurš jūs uzmetīs un atstās visu pusratā.
Ja gribat iebraukt pamatīgā purvā, izvēlaties Nauri Purviņu kā jūsu remonta veicēju Get a pro aplikācijā.
Īsumā – Nauris Purviņš uzņēmās mūsu vannas istabas remontu ar domu, ka tam sekos arī virtuve un iespējams, pat koridors. Solījās būt 2 remonta veicēji, vienojāmies par summu, iemaksājām 1000eur avansu, darbi būs paveikti apmēram 5 nedēļu laikā, būtībā viss super un aiziet! Kam jāpievērš uzmanība – Nauris ir atcēlis pieteikumu manam darba sludinājumam, pieļauju, lai pasargātu sevi no sliktām atsauksmēm.
Tālāk notikumu gaita šāda: sākam remontu 29.09., notiek demontāža, iedots 150eur skaidrā materiāliem. Nauris ierodas viens pats, kolēģim esot 39 temperatūra. Ok, kā ir, tā ir, strādā viens.
30.09. saplīsis auto, neviens neierodas
01.10. uzskaitīts 500eur reģipsim, profiliem utt.
02.10. pabeigta demontāža
03.10. no rīta tiek izvesti atkritumi
Nolaidības dēļ salauzts ūdens boilers - nepareizi nostiprināts pie sienas un rezultātā nokrīt zemē. Mums ir 2 bērni, paldies Dievam, ka nokrita pie kājām man, ne virsū kādam no bērniem.
Tiktāl viss pat ok, vienojamies, ka nopirks mums jaunu boileri, turpinām darbus pēc nogales.
06.10. neviens neierodas, slima meita
07.10. neviens neierodas, jo mašīnai esot caura riepa, palikuši uz ceļa. Kolēģis ir cēlies no miroņiem.
08.10. neviens neierodas, kolēģis atgriežas pie miroņiem, nu jau esot jābrauc uz slimnīcu, RIP
09.10. neviens neierodas, jo nu.. tūlīt jau nogale, kāda vairs jēga.
10.10. 10.30 - 16.00 ierodas un strādā
11.10. no 10.30 - 16.00. strādā, prasa avansu 400 EUR. Čekos par materiāliem iztērēts 237.76 EUR.
Vīrs avansu maksāt, loģiski atsakās, jo Nauris tik tikko 4 dienas nav ieradies darbā un diži nekas darbos uz priekšu nav ticis, tikai demontāža un sākta profilu montāža, kas arī ir apšaubāmas kvaliātes (jau 3 citi meistari ir norādījuši uz vienām un tām pašām kļūdām).
Rezultāts – samaksājām 1650eur par izārdītu vannas istabu un sadauzītu boileri. Nauris paziņo, ka viņam nepatīkot mana vīra attieksme un viņš vairs nestrādāšot, jo vīrs prasa Nauri beigt muļļāties un pabeigt iesākto darbu, kā arī atsakās Naurim mest ar naudu. Nauri, TU ESI LOHS.
Foto redzams pirms un pēc ar visu sadauzīto boileri.
Naura telefona nr. šobrīd - 20085231. Skatos, ka par viņu arī šeit ir vēl viena sūdzība un tik tikko Get a pro man atbildēja, ka viņa profils esot bloķēts, jo neesam vienīgie apkrāptie. Esat uzmanīgi un izvētrējiet, kam maksājat savu naudu.
Nauris Purviņš.
Pa taisno uz policiju!