www.sudzibas.lv N1 HOME Slikts Serviss, krāpšana

N1 Home - Slikts Serviss, krāpšana

Pasūtījumu šajā veikalā veicu 2025. gada decembrī, uzreiz pilnā apmērā samaksājot aptuveni 1500 €. Man tika solīts piegādes termiņš 1–2 mēneši, kas šķita pilnīgi pieņemami.

Diemžēl mēbeles tā arī netika piegādātas. Pēc vairākiem mēģinājumiem sazināties ar veikalu saņēmu tikai neskaidras atbildes ar lūgumu gaidīt vēl. Konkrēts piegādes termiņš netika sniegts. Paralēli iepazinos ar citu klientu atsauksmēm, kur redzams, ka līdzīgas situācijas notiek regulāri.

Rezultātā biju spiesta pasūtījumu atcelt, jo sapratu, ka piegāde, visticamāk, nenotiks arī tuvākajā laikā. Veikals apstiprināja atcelšanu un informēja, ka nauda tiks atmaksāta noteiktā termiņā.

Šobrīd ir pagājis jau gandrīz mēnesis kopš pasūtījuma atcelšanas, bet nauda joprojām nav atgriezta. Uz atkārtotiem e-pastiem atbildes netiek sniegtas.

Šī situācija man radījusi būtiskas neērtības — vairākus mēnešus dzīvoju bez nepieciešamajām mēbelēm (gulta, krēsli), jo uzticējos veikala solījumiem. Tagad esmu spiesta meklēt alternatīvas, bet nevaru veikt jaunus pirkumus, jo ievērojama summa joprojām nav atgriezta.

Uzskatu šādu attieksmi pret klientu par nepieņemamu. Klients paliek gan bez preces, gan bez saviem līdzekļiem, un komunikācija no veikala puses faktiski nepastāv.

Ja tuvākajā laikā situācija netiks atrisināta, būšu spiesta vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā.

Diemžēl nevaru ieteikt šo veikalu un pati tur vairs neko neiegādāšos.

S