My sushi - Slikts serviss
Labdien. Šodien 1. reizi apmeklējām ar draudzeni MySushi kafejnīcu Deglava ielā 67.
To, ka mēs esam šokā par visu — tas nozīmē neteikt neko. Apsēdāmies. Pienāca meitene, iedeva ēdienkarti. Mēs sākām izvēlēties. Nepagāja ne sekunde — nāk meitene: ko dzersim utt. Es apjuku. Labi — tēja kanniņā. Kādas ir? Melnā un jasmīna. Un viss? Nē, negribam. Kādas sulas? Tikai 1 veids! Ko?! Labi, paņēmu kolu. Draudzene — tēju krūzē.
Atnesa dzērienus. Es vēl neko nepaspēju izvēlēties — nāk, ko ņemsim. Mēs te 1. reizi. Ļaujiet apskatīties, izdomāt, vai vispār sakiet kaut ko. Nē. Stāv uz dvēseles. Pasūtījām.
Ilgi gaidījām. Atnesa uz kopējas paplātes. Atsevišķi — tukšus šķīvjus. Jocīgi! Pagaršojām pa 1, un ārprāts — rīsi laikam no vakardienas. Garšas sushi… nu tā… Ingvers uz 2 cilvēkiem — mazlietiņ. Nē, paldies, nelūdzu.
Pasēdējām. Kaut ko apēdām. Papļāpājām.
Saucam meiteni, lai atnes rēķinu. Nedzird (sēž telefonā). Saucam 4 reizes. Beigās atnāk. “Kā maksāsiet?” Es — maksāšu ar karti.
Viņa: “Tad jums jānak pie kases.” Aizgāju.
Kopumā ir tā:
Neiesaku. Negaršīgi. Izvēle ēdienkartē nabadzīga. Apkalpošana no 1–10 = 2 balles.
Labs smadzenesvajag?utainais ir miris utainais. Teica vectēvs ejot armijā. No tā laika nekas nav mainījies Ko tur runāt
Labs smadzensvajag?naciķis, ir miris smadzenesvajag?naciķis, teica mans vecaistēvs un iemeta granātu meža bandītu bunkurā
Veiksmi Krieviem cīņā pret smadzenesvajag? okupantiem!
Jēzus, šo lasīt bija mokoši, tāpat kā noteikti, darba diena minētajai meitenei.