Mito metāls - krāpšana

Krāpnieks Pēteris Tolks (tel. 2 9571770)

Man lauku īpašumam vajadzēja elektroniskos vārtus, kā rezultātā cilvēks, kas betonēja mums žoga stabus ieteica Pēteri Tolku, kas var uzmetināt un pulverkrāsā nokrāsot vārtus.
Vārtu kopējā summa ar "pēdas" betonēšanu bija 2700.00 eur.
Lai uzsāktu darbu, sapirktu materiālus Pēterim vajadzēja avansu 2000.00 eur apmērā, ko samaksājām skaidrā naudā.

Tad, kad jau ir pagājis pietiekami ilgs laiks un sākam interesēties, kur ir mūsu vārti, tad seko visu laiku nedēļu no nedēļas atrunas, ka nākošo nedēļu būs... Jau cik nākošās nedēļas ir pagājušas- kā vārti nav, tā nav..
Vīrs zvana, raksta, lai atsūta vārtu skici/ zīmējumu, lai redzam kā viss izskatīsies vārti, izrādās, ka Pēteris Tolks nemaz nav iedziļinājies kādus mums tos vārtus vajag, kāds tonis, kāds būs vārtu "pildījums" un nemaz viņiem nav tik gara pulverkrāsošana, lai mums vārtus nokrāsotu kā gribējām.
Tad, kad kārtējo nedēļu zvanījām un prasījām par vārtiem, izrādās, ka viņš nemaz nav nopircis materiālus priekš vārtiem, visu laiku tik muld un muld, bet vispār neko tas Pēteris nesaprot.
Viņš var apstāstīt vecus cilvēkus, cilvēkus, kas nesaprot neko, bet tiklīdz viņam sāk uzdot jautājumus cilvēks, kas saprot, tad tik viņš saka- nejaucies manā darbā, es zinu kas ir jādara, vai arī pēkšņi "esmu pie klieta, nevaru runāt"

Tagad papētot Pēteri Tolku internetā uzpeld neviena vien sūdzība par krāpšanu un sliktu kvalitāti!
Mums no iemaksātā avansa ir tikai "pēda" iebetonēta un tā pati bija jāpārbetonē, jo vārti būtu vērušies vaļā pa gaisu- kādi 40-50cm virs zemes, kas jau vien norāda, ka viņam nav nekādas izpratnes par kvalitāti un to kā ar klientu jāstrādā, ka ar klientu ir jārunā un klients jābrīdina par radušajām problēmām, nevis kaut kas ķeksītim jāuztaisa un jādomā ka būs labi

G

latv Debill 13 st atpakaļ

Krāslavietis trāpīja šķidro caurajās pļūtenēs, nezināja ko ar to jādara, un sāka komentos agresīvi mesties visiem virsū:D

latv Debill 13 st atpakaļ

ballejam neguļam dancojam uz kraslavieša radu kapiem un kauliem

latv Debill 13 st atpakaļ

Orešņiks liek lūzer-kraslavietim skriet kakāt čemodānā 5 reizes dienā! Un nav vairs kraslavas ka tādas

latv Debill 13 st atpakaļ

kraslavietis kropļis ir pats izvēlējies dzīvot kūts m*slos un alkohola dvingā, un būt paranoīdalam komentātoram

latv Debill 13 st atpakaļ

kraslav okultistu-pedof*lu sekta atkal kukoldismā pārspēj viens otru

Dievs Svēti Krāslavu!
Mūs' dārgo tēviju!
Svētī jel Krāslavu,
Ak svētī jel to!
Kur Latvju meitas zied,
Kur Latvju dēli dzied,
Laid mūs tur laimē diet.
Mūs' Krāslavā!

krāslavietiss 12 st atpakaļ

Es tevi mīlu, vecīt!
Braucam uz Krāslavu beibe ar opeli beibe jē..

На-на-на-на-на-на-на-нааа How Much Is The Fish?

latv D*bill cik daudz mīnusu no viņa profiliem. Bet lielākājs mīnuss ir tas, kā viņš kādreiz nav palicis par sp*rm* traipu uz palaga.