Mēness eaptieka - Nav ne zāļu ne naudas !!!
Jau otro reizi pēc kārtas nesaņemu zāles no emēnessaptiekas !
Decembra beigās tās pasūtīju, piegāde bija bez maksas, bet tad rēķinā pamanīju pieskaitījumu 1.99 ! Atteicos, jo es noformēju pirkumu bez šī uzcenojuma.
Nauda tika paņemta no konta un 20 dienu laikā man to atgriezīšot ! Tā paliku bez zālēm un ilgu laiku bez naudas. Skaisti. Viņiem esot bijis kas nepareizi uzrakstīts vai tamlīdzīgi, nepietika pieklājības svētku laikā man tās zāles piegādāt. jo tad jau tā ir viņu kļūda nevis mana.
Ilgi domāju, vai vispār riskēt vēl pie viņiem ko pasūtīt. Noriskēju otreiz un atkal tas pats. Saņemu ziņu, ka pasūtījums atcelts bez jebkādas atvainošanās ! Vienkārši atcēla ! Naudu atkal paņēma un man atkal nav ne zāļu ne naudas. Neesmu bagāts pensionārs, kuram nauda kā spaļu un mētājas ar to pa labi un kreisi.
Tad šāda aptieka var muļķot pensionārus un darīt ko grib? Viņu funkcija ir piegādāt zāles nevis jau otro reizi 2 nedēļu laikā izkrāpt naudu ! Es to neesmu viņiem aizdevusi ! Zāles bija, kad pasūtīju, kur tad tās palika ?
Tas ir tieši tas pats, ja ieietu veikalā un samaksātu par preci, man atņemtu produktus un naudu, pateiktu, kaut kad naudu dabūsiet.