Komentāri (390)

I Ivo 03.06.2011

Gribētu noņemt provi, kad mēs varētu to izdarīt?

A Aldis 03.06.2011

Kaut vai tagad.

A Aldis 05.06.2011

Rabarberus nomazga, nomizo, sagriez ne parak biezas skelites un uzber 100 g cukura. Sadrupina raugu trauka kura gatavos miklu. Neliela katlina izkause sviestu (nevara), tad pielej pienu un uzsilda to apmeram lidz 37 gradiem. Pienu ar sviestu nedaudz uzlej raugam un kartigi izmaisa lidz raugs izkust un tad lej atlikuso pienu ar sviestu. Liek klat olu dzeltenumus, cukuru, vanilas cukuru un sali - kartigi samaisa. Tad piesija miltus un sak micit ar rokam. Jamica ir diezgan ilgi, kamer mikla sak atlekt no trauka un rokam. Liek miklu raudzeties - vieta kur nav caurvejs un ir silts (es lieku raudzeties cepeskrasni - pirms nedaudz to uzslidot, bet ne karsta, apm 40 grados). Raudze apmeram 30-40 min., tad mikla ir jaatsit atpakal un jauzraudze velreiz.

Kamer milka rugst velreiz ir laiks pagatavot pildijumu. Nem rabarberus - tur bus izveidojies sirups, to nolej kada dzilaka trauka, tam pievieno krejumu, olu un vanilas cukuru. To visu sakul. Kad mikla gatava, to izvale apm. 1 cm biezuma un uztaisa skaistas malinas, virsu izkarto rabarberus bez sirupa un liek cepeskrasni - uzkarsetai apm. no 160 - 180 gradiem uz 10 min. Pec 10 min. atver vala cepeskrasni un uzlej piragam virsu sakulto masu. Cep vel apm. 20 - 30 min.

P Pagatavošana 05.06.2011

Ņem 1 kg izkaltētu maizes garozu, saber kārtīgā traukā, kur tām uzlej virsū 10 litrus verdoša ūdens. Kad ūdens atdzisis līdz istabas temperatūrai, tanī izšķīdina 3 kg Krievijas kontrabandas cukura, pēc tam pievieno klāt 1 kg maizes rauga. Visu šo brūvējumu noliek siltumā uz 10 dienām norūgšanai.Par procesa noslēgumu var uskatīt jauniegūtā šķidruma zaļgano krāsu un īpatnējo smaržu. Tad ar steigu tas ir jādzen caur trubiņu, sildot uz lēnas uguns, nekādā gadījumā neļaujot uzvārīties. Visvērtīgākā manta ir tā, kura sāk tecēt vispirms, tikai nevajadzētu aizrauties ar pārmērīgu degustāciju, citādi var sabojāt produkciju, vai pat palikt bez jumta virs galvas.

A Aldis 07.06.2011

Pec 100 min. atver vala cepeskrasni un iebaz galvu.

A Aldis 07.06.2011

Notice everyone who comes to look at modified cars are all jealous haters.

п Паддонак 07.06.2011

Пацтрафффлайу! Бери водяру, брей пелодку и звиздуй ка мну фф Бабруйск, Жывотнае!

A Aldis 08.06.2011

Man, please help me. I just wanted to know if the HDMI cable also enables audio. I know you said that already but does every HDMI video card has audio capabilities as well.

A Aldis 08.06.2011

Sunscreem – Who Will Love Me Now (Jimmy Gomez Mix) 3:04
Sunscreem – Cover Me (Trouser Enthusiasts Remix) 4:00
Sunscreem – Change (Angelic Remix) 5:52
Sunscreem – Catch (Matt Darey Remix) 4:34
Sunscreem – Falling 2:38
Sunscreem – Exodus 99 (Chiba Remix) 4:19
Sunscreem – Smile 3:35
Velvet Girl – Summertime (Chiba Remix) 7:30
Sunscreem – Walk Under Ladders 5:06
Sunscreem – Coda (Lee Coombs Remix) 3:14
Sunscreem – Coda (Annalogic Mix) 3:00
Sunscreem vs. Push – Please Save Me 4:02

A Aldis 09.06.2011

I'm literally agreeing with you and your not taking it? it's a song and we're like having some useless arguement/conversation over it.

A Aldis 10.06.2011

Kur lai atrod Plešku?

A Aldis 10.06.2011

Pleška!

T ToBigs 10.06.2011

Pleška накрылся женским половым органом!

A Aldis 11.06.2011

Varbūt viņš ir komandējumā.

T ToBigs 11.06.2011

Pleška dabūja saules dūrienu un nolika ķelli.

A Aldis 12.06.2011

Nerunā tā!

A Aldis 12.06.2011

DSCN5544.MOV

T ToBigs 12.06.2011

Kas tas ir? Apbedījuma Nr? Kurā kapsētā?

A Aldis 12.06.2011

Tas ir meklēšanas numurs!

T ToBigs 12.06.2011

Izskatās pēc uzraksta morgā, kādu raksta katram žmurikam uz birkas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes