Makeup Laura Rozenštoka - Makeup un frizūra
Nedēļu atpakaļ svinēju dzīves lielāko notikumu. Biju pieteikusi makeup un frizūru solonā Lavior pie meisteres Lauras Rozenštokas, Valmierā . Pienāca mana lielā diena devos uz solonu sapucēties. Laurai rādiju bildes kādu makeup vēlo un matu frizūru. Teicu gribu tieši to. Solīja ka viss būs kā es vēlos. Bet kad sāka mani grimēt jau sapratu ka viņas darbs ir diezgan nekorektas vairākas reizes man acīs ar otu tika iebakstīts. Uz kaklu un krūšu priekšējo daļā neko neuzklāja no kosmētikas. Acis sāka asarot . Pēc grimēšanas man tika veidota frizūra, tā nebija mana pirmā frizūra. Bildi kādus matu sakārtojumu gribu. Apskatīja tikai vienreiz. Bilde bija kolāža no visām pusēm. Sapratu ka Laura nav frizieris un no tā maz ko saprot. Beigās no soliņa iznācu jau ar sabojātu makeup, jo acs nebeidz asarot un ēnas neturējās! Un izšņaucu vienreiz degunu un no deguna kosmētika arī kārtigi nāca nost. Lūpu krāsa ļoti ātri pazuda no lūpām un labi kā tā, jo tas nebija maigi rozā kā es gribēju, bet brūna krāsa. Un ar frizūru kurā pat nebija līdzīga manai parādītajai bildei. Spīdēja saule uzliku saules brilles mašīna. Kad tiku līdz mājai šajās vietās kur uz deguna balstās brilles kosmētikas jau vairs nebija! Stāstu par šo pieredzi, lai kādai citai līgavai izvēloties šo meisteri būtu info ko sagaidīt! Par šo samaksāju 90 €.