Lommetalla - Ļoti slikts serviss un agresīva komunikācija ar klientiem
Atsauksmes nekad nerakstu, bet šis uzņēmums ir pelnījis to. Biju šajā šķirošanas laukumā pirmo un pēdējo reizi.
Vēlos iesniegt sūdzību par metāllūžņu pieņemšanas punkta darbinieku attieksmi un sniegto pakalpojumu kvalitāti.
Apmeklējot šo šķirošanas punktu, saskāros ar nepieņemamu un neprofesionālu attieksmi no darbinieku puses. Komunikācija notika gandrīz tikai paaugstinātā tonī, tika lietota rupja leksika pret klientu, pret mani un manu tēti, kā arī novērota klientu pazemošana, uzrunas un komunikācija bija ļoti agresīva. Šāda rīcība neatbilst elementāriem ētikas un klientu apkalpošanas standartiem.
Vairākkārt tika norādīts, ka mana mašīna traucēja viņu darbu, kamēr pati nodevu metāllūžņus, kas radīja ļoti nepatīkamu un nevēlamu atmosfēru. Vairākkārt, darbinieki uz paaugstinātiem toņiem teica, ka mēs uz laukuma uzturamies par ilgu.
Papildus tam vēlos norādīt, ka komunikācija galvenokārt notika krievu valodā, necenšoties nodrošināt klientam saprotamu un pieejamu saziņu.
Īpašas bažas rada arī metāllūžņu šķirošanas process – daļa no nodotajiem krāsainajiem metāliem tika klasificēti kā melnie metāli, kas var ietekmēja norēķinu korektumu un radīja šaubas par procesa caurspīdīgumu.
Ja negribat bojāt sev nervus un klausīties rupju leksiku, iesaku tur nebraukt, bet meklēt kādu citu variantu.
Metāllūžņus turpināšu nodot sev pazīstamajā un ne tik agresīvajā šķirošanas punktā.