Līvu Akvaparks - Slikts serviss
biju ar mazdēliņu 15.06.2025. Līvu akvoparkā. šeit nerunāšu ne par netīrību, ne par nepieklājīgu un rupju apkalpojošo personālu ne arī par astronomiskajām cenām. Tas viss protams bija, bet mēs mācējām pasmaidīt un to visu neņemt vērā. Nav jau ārzemes kur tevi sagaida ar smaidu un priecājas ka esi atnācis. mans jautājums ir: kas ir glāžu depozīts? Parasti Depozīts ir naudas summa kuru atgriež ja tu atdod paņemto. izdzērām pa 2 saldējuma kokteiļiem katrs un samaksājām 8 eiro par glāžu depozītu. saldējuma kokteilis bez depozīta maksāja 6.50. saprotu ka šos 8 eiro vajadzēja atgriezt atpakaļ, bet nekā. Oficiants manu jautājumu izlikās nedzirdam un aizgāja uz otru pusi. pat viszemākās kategorijas ēstuvēs neņem naudu par trauku mazgāšanu vai saplīsušu glāzi. nu atliek vēl ņemt savas glāzes līdzi. es protams samaksāju un skandālu necēlu, bet kopvērtējums par šo iestādi palika ļoti ļoti bēdīgs. lētāk un daudz patīkamāk ir aizbraukt uz kādu no Lietuvas vai pat Polijas piedāvātajiem akvoparkiem. cena kopsummā sanāks tā pati bet serviss būs augstā līmenī. uz Līvu akvoparku iesaku iet visiem kuri vēlās negatīvās emocijas. Fui
"Akvoparks" :D:D:D:D
Lombardi piedāvā internetā neeksistējošas preces par simpātisku cenu, lai piesaistītu pircējus atnākt uz konkrētu lokāciju. Akvaparks mazgā glāzes ar nano tehnoloģiju palīdzību, tāpēc par to ņem neadekvātu samaksu pa virsu. Latvijā nav par ko vairs brīnīties.
Nekas nav atrisināts , manuprāt ka neviens un personāla pat nelasa sūdzības
Только Шлесерс и Вероника Рудзинска спасут этот мир! Покайтесь перед ними, пока не поздно!
rosalinda ajamor