www.sudzibas.lv Lieliska dāvana "Lieliska dāvana" nodarbojas ar patērētāju maldināšanu un sabojā man dzimšanas dienu

Lieliska Dāvana - "Lieliska dāvana" nodarbojas ar patērētāju maldināšanu un sabojā man dzimšanas dienu

Vēlos brīdināt visus, kas plāno iegādāties dāvanu kartes vai komplektus no SIA "Lieliska dāvana". Šis uzņēmums nodarbojas ar klaju patērētāju maldināšanu un slēpj būtiskus noteikumus, lai mākslīgi samazinātu dāvanu vērtību.

Man uz dzimšanas dienu uzdāvināja divus dāvanu komplektus "VIŅAM". Uz iepakojuma skaidri norādīta vērtība — 39,00 EUR par katru komplektu (kopā 78,00 EUR). Plānoju šīs kartes izmantot brīvdienu mājas rezervācijai savā dzimšanas dienā, veicot karšu apmaiņu sistēmā.

Mēģinot veikt apmaiņu, katras kartes vērtība pēkšņi tika samazināta līdz 28,08 EUR (kopā pazaudēti 21,84 EUR!). Uzņēmuma atbilde uz pretenziju ir vienkārši izsmiekls: viņi apgalvo, ka dāvanu karšu apmaiņa ir viņu "brīvprātīgi nodrošināts papildu pakalpojums", jeb citiem vārdiem — viņi man dara "labvēlību" vai "izpalīdz", atļaujot kartes apmainīt!

Tas ir absolūts absurdu un nekaunība. Šis serviss Latvijas tirgū darbojas jau gadiem ilgi, un ikviens patērētājs zina, ka iespēja apmainīt dāvanu karti ir šī pakalpojuma pamatfunkcija un galvenais reklāmas solījums, nevis kaut kāda uzņēmuma žēlsirdība.

Izrādās, ja karte tirdzniecības tīklā (veikalā) ir nopirkta ar atlaidi, tad, veicot apmaiņu, viņi izmanto akcijas cenu (atsaucoties uz slēptu noteikumu 10.2. punktu), nevis to nominālu, kas uzdrukāts uz iepakojuma. Uzņēmums rakstiski atzina, ka šie ierobežojumi nav norādīti uz preces ārējā iepakojuma, bet gan ir noslēpti iepakojuma iekšpusē un viņu mājaslapā.

Šādas alkatīgas un negodīgas komercprakses dēļ mana plānotā rezervācija dzimšanas dienā tika anulēta, jo es fiziski nepaspēju noregulēt šo jautājumu uzņēmuma mākslīgi radīto šķēršļu dēļ. Svētki ir pilnībā sabojāti.

Nekādā gadījumā neiesaku pirkt viņu produkciju — jūs uzdāvināsiet saviem tuvajiem nevis prieku, bet gan sabojātus svētkus un nepieciešamību strīdēties par savu naudu!

L