Latvijas TOST MAIZE, Loterija - Krāpšana

Es piedalījos rīkotajā loterijā un reģistrēju kopumā 13 čekus. Uzskatu, ka šādam dalības apjomam būtu jānodrošina taisnīga iespēja laimēt.

Lūdzu sniegt pierādījumus, ka izloze norisinājās godīgi un ka visi mani 13 reģistrētie čeki tika iekļauti izlozē.
Pretējā gadījumā rodas pamatotas šaubas, ka balvu varētu būt saņēmusi ar organizatoriem saistīta persona, un ka loterija nav notikusi atbilstoši godīgas spēles principiem.

M memesupreme 03.11.2025

13 čeki no n-tajiem tūkstošiem un tev liekas, ka
ir negodīgi, jo neesi laimējis?:D Ieteiktu apgūt tādu lietu kā statistiku un tad varbūt sapratīsi cik procentuāli niecīga varbūtība ir šādās akcijās kaut ko reāli laimēt.

A AleksandrsAnt 03.11.2025

Kā jums zināt, ka tūkstošiem cilvēku piedalījās loterijā? Tas nav tik populārs produkts. Man ir nepieciešami pierādījumi, ka mani čeki patiešām piedalījās loterijā. Pretējā gadījumā loterijas rīkotāji varēja piešķirt balvu savam cilvēkam.

M memesupreme 03.11.2025

tu vispār filtrē ko runā? Maize ir top1 pirktākais produkts :D

A AleksandrsAnt 03.11.2025

Aizej uz veikalu un paskaties, kurš maize ir visizdevīgākā un top. Es šo maizes marku nekad neesmu pircis un arī turpmāk nepirktu, ja nebūtu loterijas.

H Helsu 04.11.2025

Aizsutiju vienu ceku un vinneju , tātad loterija bija godīga .

A AleksandrsAnt 04.11.2025

Lai loterijas organizatori sniedz pierādījumus, ka čeki patiešām piedalījās loterijā ar video fiksētu izlozes procesu — tai skaitā videoierakstu ar izlozes norisi un izlozes protokolu, kurā redzama izlozes metode..
Vai jums ir zināms kaut kas par izlozes metodi? Man – nē.
Vai tiešām ir tik grūti ievietot video ar izlozes procesu internetā?
Kāpēc tas tiek slēpts?

M Maizes mīle 04.11.2025

Draugs mīļais, es esmu piereģistrējusi 16 čekus. Ko tad man tagad darīt? 😅
Šī maize mūsu ģimenē ir pati populārākā, un maizīti mes mīlam ēst.

A AleksandrsAnt 05.11.2025

Jūs speciāli šeit reģistrējāties, lai atstātu vienu komentāru par to, ka šī ir jūsu mīļākā maize?