Kn6.lv - Disku bojājums
Vēlos brīdināt citus klientus par savu negatīvo pieredzi ar kn6.lv, kas atrodas Jūrmalas gatvē 3a.
07.05.26 nopirku jaunas riepas un, tā kā vietā, kur tās iegādājos, nebija iespējas uzmontēt 21 collu diskus, devos uz tuvāko riepu servisu – kn6.lv. Mani pieņēma aptuveni pēc 20 minūtēm. Kamēr gaidīju klientu zonā apmēram stundu, ļoti labi dzirdēju, kā darbinieki strādā ar maniem diskiem. Tika izmantoti metāla instrumenti, un bija dzirdamas nepatīkamas skaņas, kas radīja bažas par disku stāvokli.
Pēc montāžas devos uz tuvāko degvielas uzpildes staciju pārbaudīt riepu spiedienu un pamanīju bojājumus diskam – bija nolobīta laka, kā arī redzama skramba uz viena no diskiem. Nekavējoties atgriezos servisā un informēju darbiniekus par bojājumiem.
Sākotnēji servisa vadītājs – plikpaurains vīrietis ar brillēm – atzina, ka bojājums, visticamāk, radies viņu darba rezultātā, un solīja palīdzēt ar diska remontu. Taču nākamajā dienā man tika paziņots, ka serviss tomēr atsakās uzņemties atbildību un neko remontēt negrasās.
Par šo pakalpojumu samaksāju 65 eiro, un tagad diska remonts man būs jāapmaksā pašam.
Ļoti neprofesionāla attieksme pret klienta īpašumu un pilnīgs atbildības trūkums par sava darba kvalitāti. Šķiet, ka šiem darbiniekiem ir pilnīgi vienalga – vai tu atbrauksi ar porsche vai ar zirgu pajūgu. Neiesaku nevienam izmantot šī servisa pakalpojumus!