www.sudzibas.lv Kiremons (Andele Mandele) Pārdod izmetamu mantu (nolietotu preci ar defektiem)

Kiremons (Andele Mandele) - Pārdod izmetamu mantu (nolietotu preci ar defektiem)

Persona andelē-mandelē pārdod izmetamas mantas - nolietotas preces ar defektiem, kuras sludinājumā uzdod par labām.
Pēc lūguma saņemšanas atgriezt naudu par nekvalitatīvo preci, pircējs tiek nobloķēts un no turpmākas saziņas negodprātīgā pārdevēja izvairās (acīmredzot labi apzinoties savu vainu, kas robežojas ar krāpšanu).
Pēc brīdinājuma publicēšanas interneta vietnē andele mandele, pārdevēja nevis atvainojas vai paskaidro, kāpēc pārdeva saplēstu preci (pacentos un man ir speciālista atzinums, ka prece ir bojāta un tikusi labota jau iepriekš), bet apvaino pircēju par to, ka Omnivas kodu vajadzēja pašai meklēt, nevis uzdrošināties traucēt kundzi un jautāt viņai (tas vispār neattiecas uz lietu, bet tādējādi pārdevēja mēģina novirzīt domas citur. Te gan jānorāda, ka tie, kas nav regulāri andele-mandele lietotāji, var nezināt, kur kodiņš jāmeklē, tāpēc palūdz atsūtīt to pēc nosūtīšanas, bet pārdevēju es ļoti acīmredzot aizskāru ar lūgumu atsūtīt izsūtīšanas kodu) :D
Es nabagāka to pārdesmit euro dēļ noteikti nepalikšu.
Lai tā mana naudiņa vairo pārdevējai Kiremons to, ko viņa dod saviem pircējiem! Lai top!
Bet, secinot, ka šī ir pārdevējas Kiremons regulāra prakse (n-to pircēju atsauksmes andelē mandelē kopš 2020.gada), nevis izņēmuma gadījumi, pilnmēneši vai rakstura nesakritības u.t.t., mans aicinājums potenciālajiem pircējiem ir tomēr padomāt divreiz, pirms kaut ko attālināti nopirkt no Kiremons (naudas saņēmējs Ieva Jankovska (bet šo jau var uzrādīt, kādu grib un kura kontam piekļuve, tāpēc konkrētais vārds un uzvārds kā personu dati tiek apstrādāti tikai leģitīmos mērķos, proti, norādot potenciālajiem apkrāptajiem konta īpašnieka vārdu un uzvārdu, uz kam piederošu kontu naudu bez preces apskates neskaitīt, nesaistot šo personu ar Kiremonu no andeles-mandeles)).
Vai nu esat gatavi uzdāvināt pārdevējai naudu vai pērciet tikai klātienē :)
Uz bildēm jau viss ir skaisti, bet atsūta tev s**u :) Reālu s**u. Labāk ziedot naudu dzīvniekiem, bērniem, pensionāriem, slimajiem, nevis dāvināt kaut kādam Kiremonam!
PS-ja pērkat kaut ko andelē-mandelē, palasiet atsauksmes par pārdevēju (grūti atrodamas, it īpaši, ja neesi regulārs lietotājs, bet ir). Šai personai ir negatīvas atsauksmes jau no 2020.gada (!).
PS2-Nezinu, kāpēc andele-mandele administrācija nereaģē un nav atbildīgi vietnes uzturētāji, bet katrā ziņā par konkrēto pārdevēju Kiremons informācija ir iesniegta arī andeles-mandeles administrācijai, lūdzot izvērtēt, vai šādas personas krāpnieciskie sludinājumi tiešām ir akceptējami – publicējami, it īpaši ja analoģiskas sūdzības tiek saņemtas jau 6 gadu garumā. Interneta vietnes nav bezpersoniski/anonīmi skatītāji, kas drīkst pieļaut normatīvo aktu pārkāpumus. Tām ir jāreaģē, un to pierāda gan Latvijas, gan starptautiskā tiesu prakse.

Papildināts Kristīne 18 st atpakaļ

Kiremons ir nomainījusi savu lietotāja vārdu uz latviesusama ( https://www.andelemandele.lv/latviesudama ) un gan jau turpinās mainīt, zinot, ka par viņu ir publiskas sūdzības, ne tikai Andelē mandelē.

K