www.sudzibas.lv KHT Keratin Hair Treatment and Extensions by Loreta Ļoti nekvalitatīvs serviss, neatgriež naudu par sabojātiem matiem

KHT Keratin Hair Treatment and Extensions by Loreta - Ļoti nekvalitatīvs serviss, neatgriež naudu par sabojātiem matiem

Esmu vairākkārt vīlusies šajā salonā, bet beigu situācija bija tiešām ŠAUSMĪGA!
26.06.2026 devos uz šo salonu pieaudzēt matus ar kapsulām. Biju citviet iegādājusies 60cm garus matus pieaudzēšanai par aptuveni 300 Eur. Mani dabiskie mati ir nedaudz pāri pleciem. Pēc pieaudzēšanas meistare man paziņoja, ka, ja man vajag piegriezt jaunos matus, tad lai es rakstu un nāku citreiz. Ļoti savādi, jo parasti pirmo reizi ieliekot jaunus matus, tos piegriež uzreiz pēc pieaudzēšanas un tas parasti ir iekļauts pieaudzēšanas cenā, citādi jau tie nesaplūst ar klienta dabiskajiem matiem un izskatās slikti. Ok, es dovos prom, mēģināju izturēt ar nepiegrieztiem matiem, bet nevarēju, un pēc 2 nedēļām rakstiju, ka man tos matus tomēr vajag piegriezt. Sarunājām laiku, tērēju atkal degvielu un laiku ceļā, maksāju par parkingu un ierados salonā. Frizierei lūdzu: 1.nogriezt īsākus matu galus par max 6cm un 2. sapludināt priešējās šķipsnas ap seju ar manu matu garumu, lai izskatītos dabiskāk. Friziere uz ķemmes parādija aptuveni 5-6cm izmēru ar pirkstu un es apstiprināju, ka jā, tik varam nogriezt. Mati tiek saķemmēti aizmugurē un, protams, neredzu, kas tur notiek. Vairāk arī nekas netiek pārjautāts, tiek aktīvi griezts un ar vienu acs kaktiņu jau redzu, ka mati sāk izskatīties ļoti īsi.. bet vēl cenšos nekrist panikā, jo tomēr uz melnā apmetņa grūti saprast. Kad friziere bija pabeigusi darbu, viņa noņēma apmetni un parādīja rezultātu, par kuru es biju pilnīgā šokā. Mani mati ienākot salonā bija līdz gurniem, bet nu tie knapi stiepās pāri krūtīm. Acīmredzami nav nogriezti 6cm, bet krietni vairāk. Vēlāk tos mājās nomēriju, palikuši vidēji tikai 40-43cm garas šķipsnas! No 60cm matiem, kuriem lūdzu nogriezt 6cm. Tātad nogrieza par 12cm variāk, gadrīz 20cm kopā! Matus, kuri neatagus paši un kas ir pirkti par lielu naudu, lai tie būtu gari! Vienkārši neiedomājama rīcība no frizieres, kas pati pieaudzē matus (gan sev, gan klientiem). Pēc apjukuma un šoka sāku reaģēt, sākumā izpaudu neapmierinātību pašai frizierei, kas atbildību par savu kļūdu neuzņēmās, tikai apvainojās un aizstāvējās. RED FLAG!

Tālāk jau rakstīju salona īpašniecei Loretai. Arī tur komunikācija bija ļoti neveiksmīga. Lūdzu salonam atgriezt naudu par sabojātajiem matiem, jo tie man vēlreiz būs jāiegādājas jauni, lai iegūtu garumu, par kuru samaksāju tik tikko.. sākumā lūdzu pilnu summu, vēlāk lūdzu kaut vai lai samksā par pusi no matiem, jo, iespējams, ka augšējie mati ir “glābjami” un lietojami ap deniņiem vai tml. Lai gan realitātē, te pat morālā kompensācija pienāktos, ne tikai matu vērtības atgriešana..

Loreta centās manipulēt un sagrozīt faktus, mēģināja man iestāstīt, ka šādu garumu es prasiju nogriezt, tad, ka pakāpeniskajam griezumam nesanāk nogriezt mazāk. 1. Es nelūdzu nekādu pakāpenisko griezumu?! 2. ja būtu lūgusi, frizierim būtu jābrīdina, ka ar 6cm nepietiks! 3. Pakāpensiko griezumu var izveidot nesamazinot kopējo matu garumu!

Vēlāk Loreta minēja, ka var atgriezt naudu, bet tad jāņem nost mati. WTF? Kāds tam vispār sakars? Tie ir mani mati, par kuriem esmu samaksājusi gan par iegādi 300 Eur, gan par pieaudzēšanu 280 Eur un kurus viņu friziere ir sabojājusi savas neprasmes dēļ.

Komunikācija no Loretas puses ir pazudusi, tādēļ nāku brīdināt visas, ka šeit noteikti, noteikti nevajag nākt. Es gan noteikti nepadošos un šo risināšu kaut vai caur PTAC utt. līdz atgūšu savu naudu, kas ir izsviesta viņu miskastē..

Ja ar šo situāciju nepietiek, tad agrāk es šeit nācu 3x pieaudzēt matus ar plāksnītēm pie citas meistares.
Pirmajā reizē izkrita visas plāksnītes, nākamajās 2x izkrita kādi 6 vai 8 pāri (~1/4 daļa no matiem).
Mēģināju arī viņu tirgotos matus. Iegādes process (whatsapp saziņa) bija drausmīga, viss jāraksta 3x, arī paši mati bija ļoti apšaubāmas kvalitātes. Pirmajā mēnesī ok, bet pēc tam ļoti ātri nodila un palika raupji, ļoti nepatīkami. Tādēļ arī šoreiz pirku matus citur.

Arī pati pieaudzēšna uz kapsulām bija problemātiska. Manis iegādātie mati bija jau sakapsulēti, bet meistare neprata strādāt ar šo keratīnu. Viņa ieteica matus pārkapsulēt ar viņu keratīnu, lai tos varētu pieaudzēt kvalitatīvi.. protams, arī tas bija maksas pakalpojums - 50 Eur. Toreiz noticēju, ka varbūt tiešām slikts keratīns (lai gan pasūtīju matus no ļoti respektablas vietas, kas man agrāk nav likusi vilties), bet tagad liekas, ka tā bija naudas izkrāpšana vai vienkārši meistara neprofesionalitāte. Pašas kapsulas uz sajūtām ir ok, bet ļoti daudz mati izkrīt no kapsulām, pilnas matus. tā tam arī nevajadzētu būt.

Īsumā - turieties pa gabalu, ja gribat mieru, garus matus un kvalitāti. Pieaudzēju matus jau 6 gadus, bet tik slikti nav bijis nekur…

L