www.sudzibas.lv Kafejnīca "Astra", SIA "Riņķīši" Vai arī tur notiek preteklības?

Kafejnīca "Astra", SIA "Riņķīši" - Vai arī tur notiek preteklības?

Izlasīju "atsauksmes" par SIA "Riņķīši" edināšanas uzņēmumu "16.korpuss", Brīvības gatvē 214m, 16.korpusā.
Un netīšām uzgāju, ka šai SIA pieder arī kafejnīca "Astra", G.Astras ielā 8b, Rīgā. Tad man radās jautājums, - vai arī šajā iestādē ēdiena gatavošanas paradumu un kvalitāte ir tāda paša??? Ja Jums kas zināms par šo kafejnīcu, lūdzu uzrakstat.
Uzskatu, ka tādi cūkas, kuri par "atkritumus iebarošanu" klientam prasa naudu - būtu jāizskauž!!! Ir pietiekami daudz labas ēstuves un ļoti augsta konkurence šajā jomā, lai ļautu šādiem uzņēmumiem pelnīt!!!

Komentāri (6)

Lienīt, saulīt, visi kafē un bistro, izņemot restorānu, kur pagatavo tieši Tev, saldumiņ, gaļas gabaliņu, izmanto pārpalikumus citam ēdienam, jo ja bistro nebūs bagātīgi klāts galds, tad neviens tur neies. Arī Lido tas plaši tiek piemērots. Bet galvenais atceries to, ka ēdiens nav vecs un bojāts, tas tikai ir apžuvis un zaudējis skatu. Tā plovs pārvēršas par harčo, šašliks un rīsi-par plovu, karbonāde-par franču gaļu, vistas fileja-par vistu ar ananāsiem u.t.t un nekas nav pārkāpts. Vai tad mājās Tu visu svied misenē?

U Uģis riktigais 04.05.2009

Gaļa vispār ir otrreizēja izejviela, kas paredzēta suņiem un kaķiem, ta lūk!

š šeherezade 04.05.2009

Uģēn, Tu tā kā veģetarietis esi???

U Uģis riktigais 04.05.2009

šeherezade atkal ar saviem pupiem man uzbāžas !

P pavare 14.05.2009

Vēlos oponēt Viktorijai, esmu sabiedriskās ēdināšanas darbiniece jau vairāk kā 20 gadus, sāku kā pavāre, tagad esmu Bistro vadītāja... tas vēsturei ( starp citu esam 16. korpusa kaimiņi, arī par kolēģu darbu komentāru nav, jo mēs nesacenšamies, bet strādājam, tā kā paši uzskatam par labāko)

tad, lūk man pa šiem gadiem nav "laimējies" strādāt tādā bistro vai ēdnīcā, kā to agrāk sauca. arī šobrīd trakās krīzes laikā mūsu gatavotais produkts ir tikai no svaigiem produktiem.
saprotu, 16. korpusa vadītājas bažas, par to, ka produkti jēkonomē... pie mums ir plānošana, ilgstoši strādājot ir pieredze un saprašana cik klientu apmeklē kafejnīcu un tiek gatavots katru dienu minīmālais daudzums.
Jā, kādreiz produkts paliek uz otru dienu, bet māksla ir to pasniegt citādi un svarīgākais to pareizi uzglabāt.
patiesībā esmu lepna par savu darbu un kolēģiem, un ir taču cilvēki, kas godīgi strādā.

labu apetīti

V Viktorija 14.05.2009

Pavāre nevis oponē, bet apstiprina. Bet sākumā saka, ka oponē, bet beigās apstiprina. Māksla pasniegt citādi???? Vai tad kāds te raksta, ka visu saber cūku spainī, bet no rīta smuki uzsilda un liek uz šķīvja? Protams, ka nē! Visu dara ar mākslu. Tad jau labāk arī nevienam neteikt, ka gaļas pārstrādes uzņēmumiem ir HoReCa paredzēti atgriezumu MIX - desu gali un gaļas šķēlītes, kuras vairs griežamā mašīna neņem. Un to lieliski var izmantot soļankai vai zirņiem ar speķi u.t.t. Jebkura namamāte murrādama gribētu maišuku ar karbonādes un desiņu atgriezumiem par Ls 1, 50/Kg, ko savai ģimenei zemnieku brokastīs iestrādāt! Bet sab. ēdināšanā, ja kāds uzzin, ka kādu desas galu iegriež zupā, tad bļauj. un vēl ir HACAP sistēma, kur viss ir izsekojams.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes