Jahonts - slikts serviss
Sveiki!
Gribu saprast – vai jūsu Cēsu veikals ir juvelierizstrādājumu veikals vai kaut kāds pansionāts, kur pārdevējas ir aizmirsušas, ka viņām par darbu maksā algu? Ienākot veikalā, sajūta ir tāda, it kā es būtu ielauzies viņu guļamistabā un traucētu diendusu. Pārdevējas pat nepapūlas pacelt savas pēcpuses no krēsliem, lai vismaz sasveicinātos, nemaz nerunājot par apkalpošanu. Sēž tur ar tādām nīgrām sejām, it kā es viņām būtu personīgi parādā. Par kompetenci vispār klusēsim – pilnīgas nulles. Pajautājot par preci, pretī saņemu tādu stostīšanos un nezināšanu, it kā tās tantes būtu paņemtas tieši no ielas un pirmo reizi redzētu zeltu. Kam jums tās dārgās vitrīnas un reklāmas, ja pie tām ir nolikts personāls, kas tikai stutē krēslus un ar nicinājumu pēta klientus?
Šāda attieksme ir vienkārši nožēlojama un zem katras kritikas. Tādas 'pārdevējas' ir jāatlaiž no darba bez domāšanas, jo viņas burtiski atbaida pircējus un bojā jūsu zīmola vārdu. Ja jūs nevarat atrast darbiniekus, kas prot vismaz 'labdien' pateikt un piecelties kājās, kad ienāk klients, tad klapējiet to veikalu ciet. Ar šādu servisu jūs esat lēta krāmu bode, nevis juvelierveikals.